Boze ambassadeurs laten Tweede Kamer weten kwaad te zijn over meldpunt PVV

En terecht! Zouden meer mensen moeten doen. Als een politieke partij zich zo polariserend gedraagt en bevolkingsgroepen willens en wetens tegen elkaar ophitst, zullen de andere partijen daar iets aan moeten doen. Als een MP het af doet als ‘is niet mijn zaak’ dat zijn gedoger dit soort zaken doet, dat hij niet snapt dat dit ook afstraalt op de VVD en dat het CDA hier ook geen afstand van neemt. Ongelofelijk!

De schofferingen die de PVV allerlei bevolkingsgroepen al naar het hoofd heeft geworpen, het lijkt wel of we er aan wennen. Nou ik niet! Moest daarom ook vreselijk lachen om die spugende Bontes toen Berman hem en zijn vriendjes even bij de naam noemde. De PVV is er toch zo voor om de problemen hardop te benoemen en geen blad voor de mond te nemen? Ik heb nog nooit een PVV’er zich zien gedragen, op een gegeven moment gaan ze toch over op onbeschoft gedrag en moeten anderen beledigen. Zal wel een genetisch gebrek zijn of zo.

Van mij mag het buitenland eens flink gaan leunen op Nederland, dat zij dit gedrag niet accepteren. Dat dit zeer gaat doen in de Nederlandse portemonnee, dan gaan ze in de Tweede Kamer en op de ministeries vast wel zenuwachtig doen!

9 gedachten over “Boze ambassadeurs laten Tweede Kamer weten kwaad te zijn over meldpunt PVV”

 1. ” …op een gegeven moment gaan ze toch over op onbeschoft gedrag en moeten anderen beledigen. Zal wel een genetisch gebrek zijn of zo.”

  Het is eerder een selectie eigenschap voor dit luguber clubje.

 2. Overigens mag men niet boos zijn op een meldpunt maar wel op de discriminatie en segregationistische gedachte erachter.

  Heb altijd het voorbeeld gegeven voor degene die het fascisme in dezen niet van ver kunnen zien: stel eens voor dat je in de naam van deze meldpunt ipv de Oost-europeanen de naam joden zou gaan gebruiken?

 3. “Als een MP het af doet als ‘is niet mijn zaak’ …”

  Deze houding getuigt voor een zelfingenomenheid die zijn grenzen niet kent, een chronisch gebrek aan historisch besef die uiterst typerend voor de VVD-stal is, want het is zeker beledigend voor de nazaten van de Polen die dapper hebben gestreden in de slag voor Arnhem.

  Ik schaam me plaatsvervangend.

 4. @nexus
  “Overigens mag men niet boos zijn op een meldpunt maar wel op de discriminatie en segregationistische gedachte erachter”
  Dat laatste mag ook niet; In antwoord op de reactie van EU commisaris Reding:
  De EU kan de pot op.

  In reactie op het voorgenomen schrijven van 10 ambasadeurs over het discriminerend karakter van het meldpunt aan de tweede kamer:
  Zonde van het briefpapier.

  Geert zegt wat wij denken en Mark Rutte zal dat in het buitenland gaan uitleggen.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3175645/2012/02/13/Estland-boos-op-Wilders.dhtml

 5. @7, want hij krijgt zeker een oorvijg van Angela of klappen van Geert. Moet-ie zelf kiezen. 😉

 6. En Ab Klink was anderhalf jaar geleden nog bang dat ze met de gedoogconstructie steeds weer afstand zouden moeten gaan nemen van die strapatsen.
  Maxime, de vuilak, wist toen allang dat -ie gewoon z’n muil zou houden en schaamteloos de andere kant op zou kijken.

  Hoewel ik Klink op de post zorg niet hoog had zitten op dat moment was hij waarschijnlijk de laatste CDA’er met nog een greintje fatsoen.

Reacties zijn gesloten.