Bontes (ex-PVV) vindt de PVV veel te links

Hij werd uit de PVV verwijderd omdat hij uit de school klapte en rottig deed. Je zou zeggen dat deze man misschien iets fatsoenlijker zou zijn maar nee, een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Gisteren lanceerde hij met veel tamtam zijn nieuwe site.

“Waarom op Louis Bontes stemmen? ” vraagt hij zich af, en geeft ook maar gelijk in de derde persoon antwoord:  “Als onafhankelijk Kamerlid laat Louis een gezond rechts geluid horen”. Dat gezond rechts geluid is nog rechtser dan dat van de PVV want die partij vindt hij te links, kan je lezen op de dagelijkse standaard, ik geef geen link naar die lui:

‘De PVV is een pseudo-SP geworden. Op gebieden als defensie, zorg en uitkeringen is de PVV gewoon links. Ik wil terug naar het begin van de PVV, dus een fatsoenlijke klassiek-rechtse partij. De PVV is de afgelopen jaren steeds linkser geworden, ik ben hetzelfde gebleven.’

“Een site waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt” zo twittert hij over die site van hem. Nog rechtser dan de PVV dus. Ik wist niet dat het kon. Wat zit er eigenlijk naast extreem-rechts in het politiek spectrum zoals wij dat kennen?

9 gedachten over “Bontes (ex-PVV) vindt de PVV veel te links”

 1. ‘gezond rechts’ en ‘fatsoenlijk klassiek-rechts’: contradictiones in terminis.

 2. Ik zei het eerder al rechts heeft niks met gezond te maken zowel het verstand niet als ook van lijf en leden.

 3. En fatsoen hehe… Dogen meester der fastoen waar ben je nu ? Nooit gepost op zaken wat betreft fatsoenlijke bankiers die lekker graaien en ondertussen het werkplebs eruit trappen. Of ander rechts fatsoen zoals Hitlergroeters op een PVV demo. Nee Zwartepiet topic…. dat is not done voor meneertje Dogen.

  Fatsoen en rechts gaan ook al niet samen. Een maatpak en brallen maken de mens niet fatsoenlijk.

 4. Twee opties mogelijk:
  1) Onder invloed van Krapuul is Wilders/PVV in de afgelopen tijden licht van koers naar het midden veranderd, doch blijft hij onverbloemd ultrarechts.
  2) Gewoon het direct bewijs dat Wilders behalve het electoraat van SP probeert ook diens ideeën steeds te stelen. Daar is Bontes niet mee eens. Armzalig.

  Verder wordt het bewijs geleverd dat extreem-rechts overduidelijk schizofreen is omdat anders is er geen reden dat je over jezelf in de derde persoon zou spreken, maar over de heersende extreem-rechtse schizofrenie wisten we allang aan de hand van de paranoïde beelden dat ze erop nahouden over allochtonen/buitenlanders enz.

 5. het woordje fatsoenlijk klopt zowiezo al niet bij zijn partij in spe,kan iemand uit het woordenboek het synoniem voor fatsoenlijk even opzoeken en naar de heer Bonte opsturen.. wel nodig lijkt me

 6. @8, Ralph, de legitieme vraag die deze uitspraken van Bontes genereren is – “Heeft u uw extreme standpunten nog tijdens uw dienst bij de Politie geformuleerd?” Omdat er een positief antwoord op dezen zou mogelijk de directe bewijs kunnen zijn dat de Politie doordrenkt is door neonazi gedachtengoed.

  Het voorstel van Bontes om mensen met hoofddoekjes door de politie (met razzia’s) uit de bus te laten verwijderen is een extreem-recht/neonazi gedachtengoed.

  Dit zou de rechtspraak ook rondom de liquidatie van Rischi op een nadere spoor kunnen brengen.

Reacties zijn gesloten.