Blok (VVD) vindt aanval CDA ‘inhoudelijk ongeloofwaardig’

De aanval van het CDA op de VVD over de twee gezichten van de partij ten opzichte van de EU is inhoudelijk ongeloofwaardig. Dat zegt VVD-fractievoorzitter Stef Blok vandaag in een interview met nu.nl. (NRC)

Allereerst heb ik twee vragen:

1. Wat weet Stef Blok van ‘inhoudelijk’?

2. Wat weet Stef Blok van ‘geloofwaardig’?

De aanval van het CDA nu terugkaatsen en zeggen dat ze ook ‘hun’ minister De Jager aanvallen, is een typische VVD-truc. Het CDA valt premier Rutte aan omdat die staat te draaien over Europa, het CDA valt niet het beleid van zijn eigen minister aan. Of is de premier al tot zulke goddelijke proporties verworden dat hij uit meervoud bestaat?

Rutte staat te draaien, hij wil Brussel enigszins te vriend houden, zal wel moeten want via Europa draait de economie. Maar in Nederland doet hij net alsof Europa iets vies is, alles om de onrustige kiezers bij Geert vandaan te houden. Want Geert doet er alles aan om de anti-Europa sentimenten flink aan te wakkeren. Als VVD kun je het toch niet maken dat je anti-Europa bent? Waar is de handelsgeest, het vrije ondernemerschap, het uitbuiten van de medemens voor eigen gewin (ow nee, daar is Brussel dan weer tegen, foei!).

Wat inhoudelijk ongeloofwaardig is, is dat Blok de deur naar de PVV weer open zet, in zijn interview. Rechts Nederland begint de vingers al weer af te likken.

4 gedachten over “Blok (VVD) vindt aanval CDA ‘inhoudelijk ongeloofwaardig’”

  1. Dit is gewoon het bewijs dat VVD en PVV communicerende vaten zijn.
    Blok weet het zeker en doet de deur nog wijder open voor de vingerlikkers.

  2. De bruger zelf bank zijn en verplicht ze een huis te kopen in spanje.
    Geen geld aan de spaanse banken dus, maar direct naar de waardeloze costa huizen.
    Dat is dan ons pensioen…..verplicht naar europa …we moesten toch zo van europa houden ?

  3. Ik zie bruin zo weer terugkeren hoor, met gemak. Het vallen ervan op 21 april j.l. ging me veel te plots. Ook Buma zou het volgens mij zo weer doen (alleen dan met Bleeker als minister van Asiel). Dit muisje krijgt nog een staartje hoor!

Reacties zijn gesloten.