Bleker wel/niet het beste voor het CDA

Het Eindhovens Dagblad had een stelling geponeerd en heeft de lezers gevraagd wat hun mening was. De stelling was: Is Henk Bleker de gedroomde nieuwe lijsttrekker?

Daar verschillen de meningen wat over, maar degenen die aangaven hem goed te vinden voor het CDA hebben dat toch vaak gedaan zoals ik dat doe. Laat Bleker maar lijsttrekker worden, op naar de nul zetels!

Maar helaas voor Henk, de mensen die die mening gaven, werden in de groep ‘oneens’ gestopt. Totale resultaat was dat 88,1 % Bleker totaal ongeschikt vindt. Erger nog, ze vinden hem onbetrouwbaar, ongeloofwaardig, vertelt de waarheid niet, etc. Kortom, Henk voldoet helemaal aan het Koefnoen filmpje over het CDA. Verder was bij 4, 7% niet vast te stellen wat ze bedoelden en was dus 7,1% het helemaal eens dat Henk de gedroomde lijsttrekker was. Nou Henk, jongen, terug naar de pony’s en de Groningse subsidiepot!

1 gedachte over “Bleker wel/niet het beste voor het CDA”

  1. Onbetrouwbaarheid heeft hij net weer opnieuw bewezen. Niemand mag van hem kritiek hebben op samenwerking met PVV want daar had het CDA indertijd samen voor gekozen.
    Nu mag hij zelf ineens wel kritiek hebben op het Kunduz akkoord…Alsof dat goed is voor het CDA. Een ijdele opportunist is het, meer niet.

Reacties zijn gesloten.