Bleek, Bleker, Bleekst (de avonturen van Henk Bleker en Jack de Vries in het CDA)

Net als Aaf Brandt Corstius verheug ik me ook op een campagne voor het lijsttrekkersschap binnen het CDA met Henk en Jack. Van mij mag Henk Bleker het ook nog zo goed doen, dat hij wint. Dat het CDA de lijsttrekker krijgt die het verdient, een draaitol van een man met een geweldig groot ego die totaal geen binding heeft met de maatschappij. Henk denkt maar een ding, hoe kan ik zo lang mogelijk in Den Haag blijven? Hoe kan ik als Groningse ponyboer, die zijn pony’s  a b s o l u u t niet in de steek zou laten voor Den Haag, zo lang mogelijk belangrijk blijven? Dat Henk al niet helemaal weet waar hij voor gaat blijkt inderdaad uit de grote Jack de Vries als campagneleider, de man die hem in bekendheid overschreeuwt. Van mij mogen ze allebei meedoen, of het verstandig is van het CDA, ik denk het niet. Maar van mij mag het, op naar de nul zetels!

4 gedachten over “Bleek, Bleker, Bleekst (de avonturen van Henk Bleker en Jack de Vries in het CDA)”

  1. Ik zat nog even met het woord “lijsstrekker”, maar ik heb besloten dat het geen spelfout was. 😆

  2. Bleker is een clown, die graag aandacht wil. Prima CDA…kies Henk….dan gaan jullie richting de 0 zetels. Jack de Vries ook zo mediageil en onbetrouwbare figuur. Willen wij echt deze heren ons laten vertegenwoordigen. Absoluut niet.

  3. Met Mona Keijzer en Haersma Buma wordt het CDA weer een gezellige Libelle gezinspartij waarbij de koters automatisch het CDAJ lidmaatschap krijgen. Jack de Vries is dan de stoorzender dus die wordt samen met Bleker definitief een polder ingeschoffelt. Van Bleker horen we dan niks meer. En Jack zal “een gewaardeerde gast ” worden bij de vele ouwehoerprogramma’s op de TV en radio. Een soort van Rob Oudkerk maar dan (nog) erger.

Reacties zijn gesloten.