Black Panther wordt op sterfbed vrijgelaten en vrijgesproken na ruim 41 jaar

Bericht uit de VS-goelag: Herman Wallace, Black Panther die sinds 1972 in de isoleercel in Louisiana opgesloten werd gehouden, is dinsdag 1 oktober jongstleden vrijgelaten. Het oorspronkelijke verzoek was hem buiten de gevangenis te laten sterven: hij heeft leverkanker en is in terminaal stadium. De federale rechter heeft echter het gehele vonnis op grond waarvan hij is vastgehouden verworpen. Ongelooflijk nieuws.

De directeur van de gevangenis vond het eerst niet nodig Wallace vrij te laten, het was tijd om een hapje te gaan eten “en morgen zien wij verder”. De rechter moest hem alsnog gelasten de uitspraak na te leven. Zo werkt de VS (denk maar niet dat de opsluitindustrie ook “gesloten” is).

Het nieuws over zijn vrijlating, een site gewijd aan de zaak van de drie Panthers van Louisiana (“Angola 3” naar de slavenplantage waar zij eerst gehouden werden).
Nadere toelichting volgt.

4 gedachten over “Black Panther wordt op sterfbed vrijgelaten en vrijgesproken na ruim 41 jaar”

  1. Groot en belangrijk nieuws. Zo’n racistische opsluitgoelag op commerciele basis krijgt Nederland ook dankzij Überkapo en Schreibtischmörder Teeven…
    en dat terwijl in diezelfde VS toch een aantal staten reeds vraagtekens hebben bij de vraag of het privatiseren van het gevangeniswezen wel zo’n goed idee was….

  2. “sinds 1972 in de isoleercel in Louisiana opgesloten werd gehouden”

    Oh (ook van Nederlandse komaf) Yankee Doodles, you never fail to amaze me. Land of the free, and all that crap you pull.

    WTF

  3. Rechts en hun racisme maken nog steeds veel slachtoffers. De PVV is meer begaan met de blanke boer die nu oogsten wat ze hebben gezaaid. Een troost de blanken in America worden een minderheid. American holocaust zaaien en ellende oogsten.

Reacties zijn gesloten.