Bitter leven

De negativiteit waarmee Geertwilderspvv al meer dan 10 jaar het klimaat in Nederland vergiftigt negeer ik meestal zo veel mogelijk. Maar ik kom van de populaire twitteraar vaak iets tegen als ik mijn eigen twitteraccount open, en het is nooit leuk. Het twitteraccount van Geertwilderspvv is een eindeloze stroom bittere gal. Wat een leven heeft die man, met zoveel om op af te geven en zoveel om bang voor te zijn. Maar hij doet het zichzelf aan.

Sinds de verkiezingen ontvouwt Geertwilderspvv grootse plannen. Hij wil in 60 gemeenten mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart volgend jaar. 21 Maart is door Verenigde Naties uitgeroepen tot internationale dag tegen racisme en discriminatie!

Ook heeft Geertwilderspvv aangekondigd een vervolg te maken op zijn film Fitna. Er komen 9 nieuwe delen. Fitna 2 t/m 10, “korte filmpjes met heldere uitleg over gevaar van de islam en de noodzaak tot #deislamiseren”.

peace2De hatende anti-islamretoriek stijgt naar grote hoogten.

Ik vraag me af of hij ooit eens nadenkt over zijn eigen ontwikkeling en over de invloed van de negatieve bagger die hij over Nederland uitstort. Duidelijk is in elk geval dat 10 jaar onrust stoken, 10 jaar angst en haat zaaien, de samenleving geen goed heeft gedaan. De bijdragen van Geertwilderspvv aan het politieke debat zijn jammer genoeg al 10 jaar het bevorderen van verdeeldheid. Daar wordt geen enkel volk beter van.

Waar we behoefte aan hebben is mensen die staan voor iets positiefs. Tegen haat, tegen geweld, tegen oorlog, tegen discriminatie, tegen racisme, tegen oneerlijke verdeling van welvaart, tegen verpesten van het milieu, tegen kortzichtigheid, tegen eigenbelang en tegen hebzucht.

Met de ogen gericht op het welzijn van de wereld, internationaal georiënteerd, medemenselijk, sociaal, pacifistisch, vóór samenwerking, vóór eerlijke verdeling van welvaart vóór zorgzaamheid voor mens, dier en natuur, vóór eerlijkheid en vóór vrede.