Bezuinigen Edith Schippers eist dode

Je zal het maar op je geweten hebben. Huppeltrut Schippers had bedacht dat een groep van de meest kwetsbare mensen in onze samenleving maar wat meer geld moesten ophoesten als ze in geestelijke nood waren. Een eigen bijdrage van 200 euro moest toch te doen zijn, als ze dit namelijk niet zou doen kwam ze niet uit met haar begroting. Zelf noemt ze het “uitermate lastig“ om die bijdrage te verlagen.

Hoe uitermate lastig het door de patiënt wordt gevonden is inmiddels duidelijk, een meisje van 18 jaar heeft er gewoon een eind aan gemaakt.

Vorig jaar was er op het Malieveld nog een demonstratie tegen voornamelijk de bezuinigingen in de GGZ sector. Schippers werd hier uitgefloten. Maar uitgefloten of niet, de bezuinigingen kwamen er en beginnen hun tol te eisen. Kritiek en waarschuwingen kwamen uit de hoek van de psychiatrie. Waarschuwingen of niet, de bezuiningen kwamen er.

Gaat het nu te ver om te stellen dat dit strontbruine kabinet bloed aan zijn handen heeft?

5 gedachten over “Bezuinigen Edith Schippers eist dode”

  1. Het is de eerste duidelijk aanwijsbare moord die Bruin op z’n naam schrijft.
    Het zal hier niet bij blijven nu de 3% norm hiertoe legitimeert.

  2. Om iets op je geweten te hebben moet je wel eerst een geweten aanschaffen. Voor VVD-ers heeft dit geen prioriteit in hun aankoopbeleid.

  3. #3, Tuurlijk moeten ze eerst op de Markt gaan kijken wat zo’n geweten zoal kost en doet. Indien mogelijk zonder geweten doorgaan, dan doen ze het meteen.
    Waarom zou je op onkosten komen voor een geweten? Eet je zoiets, drink je zoiets?
    Wat is de nut ervan?

  4. Oh nee, ik ben bang dat er nog meer slachtoffers zullen vallen. voor dit niets ontziende kabinet is een mensenleven nauwelijk iets waard en zeker niet de ouden en de zwakkeren van de samenleving. het grote ruimen is begonnen!

Reacties zijn gesloten.