Belgische federale politie: oproep tot terreur van nazi’s niet ongepast

Weet u nog? Begin vorige maand, na de moordpartij in Parijs?
Dagenlang en eerlijk gezegd tot vervelens toe werden we getrakteerd op beelden in allerlei media van politieagenten die qua kledij en uitrusting in niets meer te onderscheiden waren van – zeg – Amerikaanse soldaten in Falujah zo’n tien jaar geleden, die ‘op zoek’ waren naar ‘voortvluchtige terroristen en hun handlangers’ in de Brusselse wijk Sint-Jans-Molenbeek.
En plotseling…en plotseling was er niets. Het geheel ging als een nachtkaars uit.
Maar niet dan nadat via ‘Molenbeek’ zo’n beetje alle moslims in Europa medeverantwoordelijk gemaakt waren door pers en politici voor wat er in Parijs eerder die maand gebeurd was.
Zo greep bijvoorbeeld de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb de gelegenheid aan om op de Nederlandse televisie zijn natte droom over massamoord te ventileren.

Maar wat nou als een nazi (wiens papa óók afgelopen november net als Aboutaleb alweer op de Nederlandse televisie zijn mensenverachtende ideeën mocht spuien) openlijk oproept tot een terreurdaad?

2015-12-25 SvR terreur

Live op televisie zien hoe SS-verheerlijker Filip Dewinter en andere kopstukken van de club waar de nazi toe behoort die onderwerp van dit stuk is door de politie worden meegenomen voor verhoor?
Dagenlang beelden op de televisie en foto’s in de kranten van hoe zwaarbewapende collega-politieagenten in Nederland huizen en andere bolwerken van nazi’s binnendringen, de burelen overhoop halen van de PVV, de redactielokalen doorzoeken van de redacties van de programma’s ‘Pauw’ en ‘Buitenhof’ die regelmatig als platform gebruikt worden voor de verspreiding van fascistische ideeën of dat van het EO-programma ‘Arena’ waar een nazi die vindt dat moslims aan bomen moeten bungelen haar diarree de vrije loop mag laten?
Arrestaties van Wilders, Bosma, Knevel, Van den Brink, Witteman of Pauw?
Komt het ‘Acht uur journaal’ met het bericht dat België en Nederland gezamenlijk de VS hebben gevraagd om de arrestatie en uitlevering van Facebook-baas Mark Zuckerberg wegens het faciliteren van de verspreiding van haat, geweld en terreur?

Welnee, want als een nazi oproept tot terreur laat de federale politie van België het volgende weten:

2015-12-25 Fed Pol Belgie SvR

Oproepen tot geweld door SS-verheerlijker Filip Dewinter, Sam van Rooy of Geert Wilders worden door de politie niet gezien als ‘ongepast.’

Terwijl de Nederlandse politie trots is dat het tot terreur oproepend nazituig mag escorteren als ‘Veeeeeeeee Aaaaiiiiiiiiiii Peeeeeeeeeee:’

2015-12-19 Politie Rotterdam PEGIDA Dewinter

en daarvoor door diezelfde nazi hartelijk bedankt wordt:

2015-12-19 Dewinter pol Rotterdam

Want fascisme en politie zijn net zo innig met elkaar als fascisme en kapitaal.
Houdt u dat de komende jaren maar goed voor ogen, het kan uw leven wellicht redden.