Hoe behulpzaam was Van Miltenburg aan Teeven?

ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind mocht van Kamervoorzitter Van Miltenburg tijdens het grote Teevendebat niet met een voorbeeld aankomen van een asielzoeker die op hetzelfde ogenblik – neenee, daar gaan we het niet over hebben. Maar… Neenee…

Het is nu aan Voordewind om alsnog even uit te leggen dat hij het NIET over “een Kameroenese” vluchteling wilde hebben die een dorststaking hield en die om de carrière van Teeven te redden een verblijfsvergunning heeft gekregen. “Het zou rampzalig zijn geweest als de man zou zijn te komen overlijden in die week.” Rampzalig voor Teeven, de vluchteling deed er verder niet toe: toegeven aan honger- of dorststaking is geen beleid.
Was Van Miltenburg gewaarschuwd dat er niet over deze zaak gesproken mocht worden?
Vandaag meer hierover op Radio 1, 12.15, programma Argos.

5 gedachten over “Hoe behulpzaam was Van Miltenburg aan Teeven?”

 1. Nou, dit geef ik altijd als voorbeeld hoe de Omerta binnen de VVD Maffia werkt. Heb je het hier dus weer.

 2. Zij laat vaker blijken ,dat zij enegzins partijdig is .In diverse kamer debatten komt datnaar voren ,en zeker indien er vragen gesteld worden door de oppositie die krietiek geven op het beleid van de huidige coalitie.Dus hoezoo partijdig ,maar rutte houd haar de hand wel boven het hoofd .

 3. VVDers tjah ……. allemaal slappe alfa opleidinkjes emotioneel, empathieloos, arrogant geen feiten kennis of bewust draaien liegen denken dat ze heel geestig zijn maatpak en zijscheiding.

  PVVers bierbuik werkloos angstig vol haat ongeschoold simpel.

  Dit is een dodelijke cocktail voor ons land. En als ik het zo bekijk gaan we toch die kant op. De mensen die zichzelf nooit een spiegel voorhouden en overal elders de schuld aan geven.

  Hoe kun je met zulke mensen een land opbouwen.

  Liever NSB dan SP is hun motto.

  De PVV is fascisitish eerder dan dat de SP communistisch zou zijn. Angst, haat en pure domheid.

  Rechts houd van oorlog en geweld sturen andere naar de slagvelden om te sneuvelen. Van de week weer een libanon veteraan. Brave borst niet de slimste. Regering (rechtse) vertelde hem dat het om schermutselingen ging in dat gebied terwijl je dagelijks Israelische tanks en vliegtuigen op tv zag en 1000den doden. Schermutselingen met tanks ????

  Net als onze politie missie waar mensen bij sneuvelen….. politie missie met tanks ?????

  De VN kan niks doen je stuurt eigenlijk mensen naar gebieden waar ze niks mogen doen om naar moordpartijen te gaan zitten kijken en dan getraumatiseert terug te komen. Hele gezin van de beste man (arbeiders klasse) leed ook onder de trauma’s van papa. Alleen ik vermoed wel dat Papa PVV stemt SP zou beter zijn voor hem maar ja daar moeten we achter komen als het hier echt mis is dus hold on to your butts ………

 4. Verder on topic die PVDAert moest wel het veld ruimen en deed dat. En volkomen terrecht.

  VVDers Schippers, Weekers, Teeven en legio anderen blijven plakken en overleven telkens weer moties van wantrouwen. Rutte is premier sorry foutje bedankt. Er is nog nooit een premier geweest die zoveel sorry heeft moeten zeggen na blunders.

 5. Van Miltenburg past in het plaatje wat ik heb van de elite partij.
  Als je nu Schippers of Teeven of Weekers of Opstelten of Blok neemt, stuk voor stuk grote kneuzen.
  En dan noem ik Rutte nog eens apart, want die verdient tussen de kneuzen een status aparte.
  En dat is het beste wat de elite partij kan voortbrengen.
  Bedroevend.
  En Halve Zoolstra wil de Eerste kamer afschaffen.
  Stel je eens voor dat we niemand meer hadden om de kneuzen terug te fluiten.

Reacties zijn gesloten.