Bedankt hè, zetpillen van Nederland!

2014-03-20 Spekman “We moeten ze vernederen” sprak deze klootzak in 2008 in zijn hoedanigheid van lid van de Tweede Kamer en derhalve medeverantwoordelijk voor het perspectiefloze bestaan en de discriminatie door allerlei sectoren van de maatschappij van de Marokkaanse jongeren waar hij over sprak.

Nou lukt dat vernederen door de PvdA waartoe Hans Spekman behoort heel erg goed: dagelijks worden duizenden en duizenden dwangarbeiders door mede zijn partij vernederd tot op het bot. Het lijkt een soort stilzwijgende taakverdeling tussen Hitler-smurf Wilders en de karikatuur van zichzelf zijnde Hans Spekman met als rechterhand haatsecretaris Eucalypta Klijnsma: de ene bende voert oorlog tegen etnische groepen, de andere tegen sociale groepen en samen voeren ze oorlog tegen etnische én sociale groepen. Al zullen heel veel tokkies die in de fascistische enclaves Rotterdam en Almere op de wederopstanding van Hitler hebben gestemd (of op een lokale fascist elders) daar zeer zeker niet over hebben nagedacht. Want de bruine diarree uit de onderbuik de vrije loop laten is iets anders dan door besef van moraal en fatsoen ingegeven zelf nadenken.

Goed, de volgende zetpil in de onderbuik van Nederland:

2014-03-20 Samsom Deze, alweer van die fijne Partij van de Arbeid, had het ooit over “etnisch monopolie op overlast” in relatie tot Marokkanen in Nederland. Hebt u hem ooit gehoord over het etnisch monopolie dat witte mannen in dure maatpakken hebben als het gaat om corruptie en fraude door banken en het veroorzaken van economische crises? Nee? Nou dan. Door wel over het ene de bek open te trekken en niet of nauwelijks over het andere, door wél in gevatte one-liners over het ene maar wat te ouwehoeren en de kiezen eigenlijk stijf op elkaar te houden over het andere, veel kwalijker en echte probleem waaruit al het andere voortvloeit, creëer je een bepaalde sfeer. Diederik Samsom, jij ook bedankt hè.

2014-03-20 Asscher Nog zo’n fijne: Lodewijk Asscher. Deze gewetenloze opportunist was bij wijze van spreken drie dagen minister in een toch al door en door gepolariseerd land en begint erover dat alles wat niet tot de ‘white trash’ behoort een soort Ariër-verklaring moet tekenen waarin men belooft zich aan ‘onze cultuur’ te zullen aanpassen. Dat wil zeggen zich als een onbehouwen hork te gedragen die zich voortdurend op zijn of haar manier ‘bedreigd’ voelt, niet – zoals ‘af en toe wel eens voorkomt’ – een blikje uit het raam te werpen een blikje uit het raam te werpen, zich op koningsdag als een volstrekte randdebiel gedraagt en – uiteraard – de pest heeft aan Marokkanen, Polen, Roemenen, Zigeuners, Bulgaren ……

Deze schedelmetende meneer is ook niet te beroerd mee te doen aan een vertoning in ’s lands hoogste gremium waarbij een hele bevolkingsgroep is betiteld als ‘het probleem’ en betitelt mensen regelmatig en graag als ‘dijkdoorbraak’ zoals Hitler-kloon Wilders mensen graag ’tsunami’ noemt. De achterliggende gedachte lijkt mij duidelijk: hij gaat ‘voor de kwaliteit’. Tuurlijk joh.

2014-03-20 Rutte  En dan hebben we natuurlijk ook nog deze vol-idioot die fascisten hele normale mensen met hele normale standpunten vindt met wie het heel prettig is samen te werken. Hij laat zijn partij de openbare ruimte vervuilen met posters met teksten als ‘een baan voor u, geen Polenhotel’. Denkt u zich het vunzige, het cynische eens in. Een partij die vreemdelingenhaat doelbewust aanwakkert. Een partij die drijft op het rücksichtslos uitbuiten van mensen uit ….Polen. Alsof Heydrich de joden in ’40-’45  verwijt dat ze zo’n beslag leggen op de capaciteit van de spoorwegen.

En deze maatschappelijke hooligans (en er zijn er meer dus wie zich geroepen voelt de lijst aan te vullen…), deze wegbereiders van het fascisme in Nederland die talloze en talloze gelegenheden voorbij hebben laten gaan om de reïncarnatie van Hitler te stoppen, te veroordelen, te isoleren, te bestrijden met feiten en cijfers, belachelijk te maken zodanig dat een ieder die zelfs maar zou overwegen ooit achter die charlatan aan te lopen het schaamrood al bij voorbaat op de kaken zou staan, die met hem gepacteerd hebben praten zich vandaag en de komende dagen de keel schor om te verklaren hoe ‘geschokt’ ze wel niet zijn dat één hunner nu oproept tot etnische zuivering…..

Maar zij onder andere zijn de zetpillen die het mogelijk maken dat de Nederlandse onderbuik middels oproepen tot etnische zuivering etnische zuivering zijn bruine diarree in een omvang als nooit te voren de vrije loop laat.

15 gedachten over “Bedankt hè, zetpillen van Nederland!”

 1. De PVV-leider beloofde de hagenezen dat hij ervoor zou zorgen om minder Marokkanen in de stad en omdat het Haagse volk er om vroeg zou hij dat ook regelen.
  Hoe gaat hij dit doen,wanneer merken we dat en hoe gaat dit in zijn werking?

  Worden de huizen ontruimd van Marokkaanse burgers?
  Worden de winkels leeggehaald van Marokkaanse burgers?
  Wordt het Marokkanen verboden na het verstrijken van een tijdstip via een avondklok om buiten te mogen zijn?
  Worden Marokkanen aangeschreven om het land te verlaten?
  Mogen Marokkanen niet meer op de markt lopen?
  Worden moskeeën nu gesloten?
  Komen er op elke hoek in den Haag fouillering voor Marokkaanse burgers?
  Mogen Marokkanen nog in openbare cafés en discotheken komen?
  Wordt er een meldingsplicht ingevoerd voor Marokkanen die willen winkelen of naar buiten willen in den Haag of zij wel zich aan de nieuwe wetten houden?

  Wilders riep expliciet toe tot het haagsche volk dat hij de Marokkaanse zou decimeren in de stad!
  Het juichende volk zwaaide met vlaggen en riep jaAjaAja minder minder weg ermee

  Je zal als Marokkaanse burger maar zulke buren hebben en collega’s of ermee op school zitten…eng en gevaarlijk in den Haag is het nu een feit!!

  Iedereen keek ernaar en stond erbij.

 2. Ik dacht dat Wilders zo boos op Brussel was die de scepter zou zwaaien in de Europese unie…..ik merk er geen tering van.
  Waar is Brussel nu?
  En het Europese hof?
  En Amnesty?

 3. Hebben we het nog niet gehad over ‘Pauw en Witteman’, Trouw, de Volkskrant, Bert-rifapen-Brussen met zijn Tepel Online, de Telegraaf, Metro, GeenStijl, Der Tägliche Stürmer, POWNed van Neerland’s Überhufter Jan Bennink en al die anderen die zich uitgeslooft hebben de vreemdelingenhaat tot ongekende dieptepunten aan te wakkeren. Willens en wetens. En ze zijn allemaal verantwoordelijk als er straks doden gaan vallen….

 4. Opsporing verzocht met hun pikorde aan onderwerpen.
  Vele columnisten in kranten.

 5. Als je deze bedoelde: http://www.bnr.nl/opinie/kustaw-bessems/358681-1403/column-kustaw-bessems-hoofdzaken vind ik hem niet eens zo slecht, althans voor Bessems’ doen. Vooral de laatste alinea.
  Zelfs Rutte lijkt nu eindelijk Stellung zu beziehen, zie filmpje hier http://nos.nl/artikel/625645-rutte-vieze-smaak-van-wilders.html vanaf 02:38
  Ook de Telegetver bij monde van politiek commentator Paul Jansen wordt wakker: http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/22408481/___Uitspraak_Wilders_een_schande____.html
  Probeert men de Doos van Pandora weer te sluiten?

 6. Foutje in de Tekst , het is Den haag en Almere , niet Rotterdam en Almere .. voor de Rotterdamse Tokkies was het Mussolini / Eerdmans en niet Hitler/ Wilders

 7. “voor de Rotterdamse Tokkies was het Mussolini / Eerdmans en niet Hitler/ Wilders”

  lol..so true ;-]

 8. Hoort Bosman met zijn wetsvoorstel tot invoering van apartheid, niet het bovenstaande rijtje thuis?

 9. @Angy, absoluut. Er zijn er nog veel meer. Wat dacht je van Maxime Verhagen met zijn ‘feest van de democratie’ en zijn kroketje? En als we het toch over CDA’ers hebben (willen we meer CDA’ers of willen we minder CDA’ers?, wat dacht je van die saluerende maniak die nu veel geld verdient aan het deporteren van asielzoekers geheten Camiel Eurlings?
  Bruin Nederland is veel en veel groter dan alleen de fascist Wilders en zijn horige tokkies….

 10. Nee, Nee, dit artikel is heel fout en politiek incorrect.
  De PvdA ZEGT dat ze links is en kan daarom nooit fout zyn.
  Geert Wilders blondeert zn haar en is daarom byvoorbaat fout.
  Bovendien heel de mediamaffia bepaalt wie in of uit is, daarom is niet belangryk of de PvdA misschien de verkiezingen verloor omdat zy na 60 amsterdamse macht nog steeds woningnood creert, sociale huurwoningen uit verkoopt.
  Stiekem marrokaanse raddraaiers met rust laat, het grootkapitaal ongemoeit laat kortom
  links lullen, rechts vullen.

  Wees bly dat Geert W zoon malloot is.

 11. Helaas heeft de PvdA gefaald door jetie klijnsma in de fractie met haar uitspraken,dát was te erg kan niet voor linkse partijen.
  En dan Samson te soft en te weinig tegen de PVV en de VVD geweest,te weinig laten zien dat ze tégen rechtse verharding waren…En dan idd de woningnood er worden nog steeds sociale huurwoningen gedecimeerd,en die zijn HARD NODIG!!!dat die clowns dat nou niet willen bewerkstelligen dat er meer nieuwe betaalbare huurwoningen moeten worden gecreëerd,en huren omlaag moeten.
  Wetten en verbieden van vuurwerk,roken,terrasbeleid,te duur openbaar vervoer,zijn te rechts en de PvdA deed er niets mee…kan je wel met rozen leuren langs mensen maar bereik je niks mee.
  Nu kijken wat d66 gaat doen.

 12. Nog een Cadeau van RECHTS NEDERLAND

  Huisartsen luiden noodklok om ouderenzorg. Die hoer van een schippers zonder papieren of werkervaring daaromtrent slaat dit toch wel weer in de wind. Graaien gaat voor.

  De PVDA zijn wel echte sukkels dat zich voor deze UITERST rechtse praktijken hebben geleend. Vreemd dat nog een aantal dit enkel en alleen op zogenaamd “links” willen afschuiven. IK blijf me verbazen.

  Bedankt Rechts voor jullie endlosungsplannen en de uitvoer daarvan.

Reacties zijn gesloten.