Barts Block

Het oorspronkelijke gesprek ging over muziek. Bart Schut deed ook mee. En dat Nanninga Bruce Springsteen leuk vindt. Van mij mag het. Politiek getint of niet. En ik zei dat ik Ted Nugent wel goed vind. Maar wel een foute mijnheer is. Moet mogen vind ik. Toen retweette ik een stukje van Krapuul.

Een raak stukje. En er zit een filmpje met ‘muziek’ in. En bedacht opeens dat ik misschien wel eens fout zou kunnen zitten met ‘muziek en A-politiek’ en ‘muziek en fout’. En dat het wel degelijk samen kan gaan en tweette dit naar Bart Schut:

Lachen natuurlijk. Maar niet voor Bart schut. Hij stelde me enkele ‘Krapuul’ vraagjes die ik bevestigend beantwoordde en blokte me daarom. En niet daarom. Waarvan akte.

ps:
Bart Schut heeft al zijn sporen van mijn gespek met hem uit zijn tijdlijn gewist. Daarom heb ik niets van dit alles op Pinterest kunnen zetten. Bart Schut was me (weer) te slim af. Jammer.

4 gedachten over “Barts Block”

  1. @1. Daarom zit ie ook bij de verschillige Joap alwaar je onder de vleugels van Francisco van Jole veilig kan oproepen tot massamoord.

Reacties zijn gesloten.