Bart De Wever: Moslimterreur ergste sinds Hitler

Bart de Wever, de burgemeester van Antwerpen voor de Nieuw-Vlaamse Alliantie (N-VA). “Het is sinds Hitler de ergste gesel voor de mensheid” beweert hij. Moslims zijn erger dan Hitler dus.

Hij kreeg op oudejaarsavond een hartkramp toen hij  Arabische muziek  hoorde vanuit de politiecombi, waarin hij zich vermaakte van oud naar nieuw. Immers, er was ’terreurdreiging’ geweest en als je dan Arabische muziek  hoort, dan roept dat wel iets op, nietwaar. Erop aangevallen sperren zijn ogen zich wijd open: “Maar allez!. Da’s toch NORMAAL?”

Hij ging op oudejaarsavond mee op pliessie-patrouille. Hij zag hoe de politiemensen optraden tegen een vandaal, een junk en een dronken Nederlander.

 Ik zag de gesel van drugs, we hebben een man afgevoerd die volledig stoned was.

Uit de muziekinstallatie van de ijspiste aan het Steenplein klonk plots Arabische muziek. “Met de terreurdreiging in het achterhoofd was het toch even een speciaal moment”, zegt De Wever. De beveiligingsagent had blijkbaar per ongeluk deze muziek opgezet.

Met dank aan DeFrysk voor de tip.

 

12 gedachten over “Bart De Wever: Moslimterreur ergste sinds Hitler”

 1. Bart de Wever dient lid te worden van Rex. Die waren ook zo xenofoob als de pest.

 2. Dat je zo xenofoob bent dat je veilig in een pliesieauto, terwijl je je ogen uitkijkt op een junk en een dronken Nederlander, van arabische muziek hartkrampen krijgt, dat komt zelfs in het bolle hoofd van een streng beveiligde dure Wilders niet op! Als dat hem maar niet op een idee brengt! Dan komen er ook nog ziekteonkosten bij! Trouwens, met wie wordt Hitler hier vergeleken?

 3. Ja Joost. In België is beledigen zoals bijvoorbeeld een vergelijking maken met Hitler anders strafbaar dan hier.

  Zo komt de Wever er mooi mee weg. Hem vergelijken met Hitler zou een wetsovertreding zijn.

 4. @Le Roi: “In België is beledigen zoals bijvoorbeeld een vergelijking maken met Hitler anders strafbaar dan hier.”
  Waar baseer je dat op? Ze hebben anders toch maar mooi het parlementslid Daniel Féret bestraft voor zijn uitlatingen.

 5. @LRD: de wever is al meer met Hitler vergeleken. Met carnaval is hij (in Brugge geloof ik) neergezet als hitler, met ss-VA vlag en ee pot cyclon ajuin. Grappig vond ie het trouwens niet.

 6. Ja dat bedoel ik. Hier mag het wél, in België niet. Maar de Wever houdt zich zo dus slim op de vlakte, binnen de grenzen van wat wettelijk kan.

  Overigens ben ik tegen het strafbaar zijn van dit soort dingen, maar dat is een discussie op zich denk ik.

  Gedachten verander je niet door wetten.

 7. Mee eens maar je laat toch zien dat er een regel is in de maatschappij die op zijn beurt gebaseerd op de “regerende” moreel en principes.

  Het is helemaal niet zo eenvoudig zoals het lijkt.

Reacties zijn gesloten.