Bakken water nodig om handen kabinet schoon te wassen

Geert Wilders blijft dit kabinet in verlegenheid brengen. Bij aanvang van de ‘samenwerking’ hadden de VVD en het CDA de illusie dat ze het ongeleide projectiel nog wel in konden kapselen of in banen konden leiden. Het moge duidelijk zijn dat dat niet is gelukt. Geert doet gewoon wat hij wil en Rutte & Co. draaien hun hoofd om of wassen hun handen in onschuld.

Dat daarbij schade aan ons land en aan onze economie wordt toegbracht zal Geert, de VVD en het CDA een zorg zijn. Zij (VVD en CDA)  giebelen zich vrolijk een weg door ’s lands ellende, een xenofobe wereldvreemde man volgend.

Dan komen toch de woorden: “Mon Dieu, Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple.” bij mij boven, oké, Willem van Oranje heeft ze niet gezegd, maar ik denk er wel vaak aan deze dagen.

7 gedachten over “Bakken water nodig om handen kabinet schoon te wassen”

  1. De gedoogconstructie past in het rijtje fiscale constructie, Kaaimaneilanden, U-bocht constructie, katvanger, boekhoudkundig truukje, aflaat, witwassen, lege huls constructie en noem zo maar op. Precies die ‘slimme’ manier van handelen waarom de gewone man er geen vertrouwen meer in heeft.

  2. Het is veel simpeler…begrijp het nou voor eens

    Je laat ze (Wilders, Kok en straks Sap, Samsom en Roemer) dromen dat ze macht hebben. Ondertussen ga je rustig verder met ze eronder te houden. Het volk hou je ondertussen zoet met brood en spelen.

Reacties zijn gesloten.