Bagatelliseren, bagatelliseren en nog eens bagatelliseren….

“Ook Nederland figureerde in het verhaal van Der Spiegel. Hier werden in die periode 1,8 miljoen telefoongesprekken opgevist. Het gaat vooral om metadata, dus wie met wie belde en wanneer. Daaruit kunnen netwerken worden geconstrueerd rond voor de Amerikanen verdachte personen (met locatiedata erbij kun je daar vervolgens een drone op af sturen)…

100 duizend gevolgde Nederlanders.

Hoe erg is dit nou? Als iemand gemiddeld zes keer per dag belt, komen die 1,8 miljoen telefoongesprekken in dertig dagen neer op 100 duizend gevolgde Nederlanders. Een enorm getal natuurlijk, maar gek genoeg valt het mee. Klokkenluider Snowden had in zijn eerste onthullingen, in juni, de indruk gewekt dat alles en iedereen overal wordt gevolgd. Dat is dus niet zo. “

Dit schreef Michael Persson van de Volksche Bruine Beobachter over het schandalige feit dat de NSA op zeker moment illegaal 1,8 miljoen telefoongesprekken van Nederlanders had afgeluisterd.

JvdHeuvel schreef er elders al over op deze site.

Maar bovenstaand mag als voorbeeld dienen van hoe de sheeple-media de bevolking zand in de ogen strooien, in slaap sussen en belazeren terwijl ondertussen de meest fundamentele rechten van mensen waaronder het recht op privacy worden gesloopt.

Het valt mee: maar 1,8 miljoen gesprekken.

Ooit woonden er ca. 8 miljoen mensen in Nederland. Van hen werd ongeveer 100.000 het recht op leven ontzegd door de overheid uit die tijd.

Dat is pak hem beet 1,25% van de bevolking…

Valt eigenlijk best mee hè? Betekent nog altijd dat meer dan 98% van de bevolking wel aan de criteria voldeed die de overheid destijds stelde inzake de vraag of je mocht leven of niet…

Vandaag wordt het recht op privacy met actieve deelname van de Volksche Bruine Beobachter gesloopt, morgen wederom het recht op leven.

Hoedt u voor de propagandisten van NOS, NRC, Volkskrant, ANP: en overige sheeple-media: ze liegen, liegen. liegen en liegen nog eens.

Het is hun core-business welke u vandaag of morgen het leven kan kosten.

4 gedachten over “Bagatelliseren, bagatelliseren en nog eens bagatelliseren….”

  1. Sowieso is aantasting van de privacy in strijd met artikel 12 van de universele mensenrechten.

    Daarnaast deugen de genoemde redenen voor de spionage niet. Wanneer iemand bijvoorbeeld aanslagen wil plegen, zal die niet of heel moeilijk te traceren communicatielijnen gebruiken. Je hoeft alleen maar naar een serie als de Soprano’s te kijken om daarover enige notie te krijgen.

    Het bagatelliseren slaat echt helemaal nergens op.

  2. Hebben jullie dat nou ook? Dat je eigenlijk zo vreselijk pissig bent en tegelijkertijd bedenkt wat je tegen wie door de telefoon hebt gezegd de laatste maand?

  3. @ 3 Ik ben behoorlijk pissig dat men dondersgoed weet welke politieke stormingen het bij het verkeerde eind hebben en dat het dagelijks in het nieuws te zien is maar men blijft het maar verdedigen uit pure angst, haat en ontwetendheid (terwijl dat eigenlijk niet kan want de feiten van dit rechtse kabinet zijn iedere dag in beeld (ziende blind)).

    Maar die woede uit ik doorgaans niet door de telefoon.

Reacties zijn gesloten.