Auke Zijlstra (PVV) vindt debat in Europarlement ‘voorbeeldig verlopen’. WTF?

Auke Zijlstra, PVV Europarlementariër, weet te melden dat het debat over het PolenMeldpunt voorbeeldig is verlopen. Hoe kan in hemelsnaam een PVV’er vaststellen dat iets voorbeeldig is verlopen? Die mensen kennen wet noch gebod noch fatsoenlijke omgangsvormen, dus hoe kun je zoiets dan vaststellen?

Dat ze gemeden worden in het Europese Parlement doet mij alleen maar goed, totaal negeren en niet mee samenwerken, want vieze fascisten. Zouden ze in Nederland ook moeten doen, in plaats van er mee samenwerken en zo Nederland in diskrediet en naar de afgrond brengen.

9 gedachten over “Auke Zijlstra (PVV) vindt debat in Europarlement ‘voorbeeldig verlopen’. WTF?”

  1. Het betreft hier een armzalig poging tot PR-prietpraat want de PVV lieden zijn in Europa als rechts-extremisten aangegeven. Kunnen ze geen kant meer op.

  2. Heel simpel waarom zij vindt dat het voorbeeldig is verlopen. En daar heeft ze (jammer genoeg) nog gelijk in ook. Het debat zet de PVV behoorlijk in de schijnwerpers, wat inhoudelijk bedoeld wordt zal het potentieele PVV stemvee een reet roesten. Een hoop stemgerechtigden zijn weer geneigd om hun stem aan de PVV te geven, anti Europa en zo. Is altijd hetzelfde liedje. Ik ben bang dat ze net zo als na het onderzoek naar herinvoering van de gulden nu ook weer omhoog gaan in zetels in de peilingen, let maar op. Dat bedoelt ze, denk ik.

  3. En ze negeren werkt trouwens al helemaal averecht denk ik. Konden jullie krapuul misschien ook opheffen 🙂

  4. @4
    Tja okay dat heb ik dan gemist in het stukje. Ik heb wel eens eerder aangegeven dat de PVV een verlengstuk is van de VVD. Die zijn natuurlijk nog veel gevaarlijker.

  5. @5
    Je maakt me erg nieuwschierig, kan ik het later misschien met de psycholoog over hebben. Ik weet alleen niet over welke angsten je het hebt ……

Reacties zijn gesloten.