Apple mag van Asscher basisonderwijs indoctrineren

Jong geleerd is oud iPad nummer 279 aangesmeerd. Mijn broek zakt af van die plannen, één van de initiatiefnemers is Maurice de Hond (psstt..aandeeltjes zeker??) die nota bene gesteund worden door Lodewijk Asscher van de PvdA en onderwijswethouder Mariëtte van Leeuwen (Lijst Hilbrand Nawijn), lekker stel, leuke plannen:

Er moeten basisscholen komen die ‘sterk inspelen op het bestaan van de iPad’. Dat staat in een plan van vier initiatiefnemers, onder wie opinieleider Maurice de Hond. De vier willen een zogenaamde Steve Jobsschool opzetten, waar leerlingen les krijgen met de populaire tablets.

Het initiatief heeft de naam Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (o4nt.nl) gekregen. Het is de bedoeling dat de eerste ‘iPad-scholen’ hun deuren vanaf augustus 2013 openen. Brrrr…onderwijs voor een Nieuwe Tijd….De toekomst is aan de iPad-kinderen.

Misschien dat ze die kinderen gaan leren wat voor walgelijke toestanden Apple uithaalt in zijn fabrieken? Zal wel niet, en dat de neoliberale markten de kans krijgen om nu ook kinderen al heel vroeg te verzieken en dat Asscher dat dan niet inziet, daar begrijp ik nou weer helemaal niks van, zal wel sociaal-democratisch zijn ofzo.

2 gedachten over “Apple mag van Asscher basisonderwijs indoctrineren”

  1. Apple kreeg zoiets dergelijks voor elkaar in Texas met hun PC’s in 1994, natuurlijk al snel vervangen door Windows computers zodar het apple contract verlopen was , want daarmee zit je niet met hand en voet aan apple gebonden maar heb je ook ladingen 3Th party software en componenten ..

Reacties zijn gesloten.