Apologeet Joost Niemoller verspreidt hoax hitlergroetende AFA

Ergens vannacht werd er door ene Jacqueline een foto verstuurd die moet aantonen dat degene die de hitlergroet tijdens de pvv meeting op de Koekamp uitbracht iemand van Anti Fascistische Actie (AFA) was. Joost Niemoller is er natuurlijk als de kippen bij om de foto over te nemen en met het nodige gebral te publiceren op zijn site. De foto is een screenshot van een filmpje van Omroep West.

De heren die je ziet zijn echter geen mensen van AFA maar provocateurs van het Identitair Verzet die de AFA-bijeenkomst wilden verstoren. Naast de hitlergroetbrenger zie je ook Paul Peters, de leider.

De (inmiddels door Jacqueline verwijderde) foto
De (inmiddels door Jacqueline verwijderde) foto

11 gedachten over “Apologeet Joost Niemoller verspreidt hoax hitlergroetende AFA”

 1. Wat een manipulatie. Dat vignet “Blue Billywig Video Player” is natuurlijk per ongeluk over het gezicht van Peters geland.
  Een beter bewijs van de matige journalistieke kwaliteiten van Joost N. is nauwelijks te vinden, of zelfs te verzinnen.
  Dank je, Joost, voor dit makkelijke puntje.

 2. Joost benoemt die gasten niet als Identitair verzet, maar als extreem rechtse provocateurs. Daarmee suggereert hij dat ze ook op de PVV meeting waren om te provoceren. Maar ik heb nu niet het idee dat het Identitair Verzet zo’n hekel heeft aan de pvv.
  Joost Niemoller schreef op de Dagelijkse Drek over dit extremistische groepje:

  “Militant? Misschien. We zullen zien. Jongeren die de straat opzoeken, niet om onze beschaving kapot te maken, maar om hem terug te zoeken, ik kan daar vooralsnog alleen maar blij van worden.”

 3. Ome Joost heeft vanaf zijn eerste pennestreken op DDS gesolliciteerd naar de job van persvoorlichter van de PVV. Dat is mislukt, net als zijn carriere als romanschrijver die jammerlijk is geeindigd bij de Slegte.

  Volgens Livestro trok Niemoller de laatste tijd teveel PVV volk naar zijn DDS. Vandaar zijn vlucht achter een betaalmuur. Maar welke muren hij optrekt: hij heeft een godsgruwelijke hekel aan moslims en moslima’s en dat zal hij tot aan zijn dood toe volhouden.

  Alles wat Niemoller neerpent, dien je in dit licht te bezien, inclusief hetze, manipulatie en bedrog, zoals bleek uit zijn boek Het Immigratietaboe.

 4. Yep, fascisten komen niet op een AFA bijeenkomst, maar omgekeerd wel! Ach ja creatief omgaan met de waarheid is het grote voorbeeld van Niemoller niet vreemd, wat dat betreft is het een beetje “his masters voice”.

 5. “verspreidt hoax hitlergroetende AFA”

  Ach, ik zag op twatter een zelfbenoemde PVV’er één van de geidentificeerden, als een ‘bekende mol van de AFA” brengen. Die gozer die pontificaal met zijn arm omhoog stond, nota bene landelijk in de media – linksom en rechtsom – is dus ‘een AFA-mol’, in de leugenachtige mindset van de persoon die achter die twatteraccount schuilgaat. Iets met Zen en terrorisme. Kan evt. wel even zoeken naar die account, maar niet nu.

  “Ergens vannacht werd er door ene Jacqueline een foto verstuurd die moet aantonen dat degene die de hitlergroet tijdens de pvv meeting op de Koekamp uitbracht iemand van Anti Fascistische Actie (AFA) was.”

  Kwel soerprijs. Negeer die aandachtshoer, welke een wereldje voor zichzelf heeft geschapen; max. 140 lettertekens.

 6. @5,
  “Volgens Livestro trok Niemoller de laatste tijd teveel PVV volk naar zijn DDS. ”

  No Shit, Sherlock! Ik las eerder vandaag dat artikeltje over CIDI en de recente PVV-demo. En de NIET door Wilders genomen ‘afstand van’.

  Even los van het feit dat ik gemakkelijk meerdere gaten in dat monstrum van een ongenuanceerde artikel kan schieten…keek ik even naar de reacties daaronder.

  Incl. de mogelijkheid tot het geven van plusjes en minnetjes bij iedere reactie.

  “Aaaaaw, demonisie van dûh PVV”

  Honderden ‘plusjes’, van mensen die geen shit hebben begrepen, waar dat artikel uiteindelijk over ging. Notabene ‘pro-PVV’ en FactFree. Zoals die simplisten graag zien.

  Chapeau, Joshua Livestro!

  Wat een pracht PVV-publiek. 🙂

 7. is er iets offcieels over dat vertrek van die tuinkabouter bij Die Tägliche Leibstandarte want ik heb alleen maar van dat rabiaatrechtse gekonkel gelezen over dat ze elkaar eeuwig trouw zouden blijven.

 8. heuvel

  DDS is van oorsprong een conservatief-liberaal blog, zeg maar de spreekbuis van de Edmund Burke Stichting en haar politieke idealen. Niks mis mee om een vanouds bekende politieke stroming een podium te geven.Het ging goed in het begin, maar met de komst van de heren D.G Neree, Zande, Hannibal etc begon de verandering.Bovenstaande heren werden er op een bepaald ogenblik uitgegooid en begonnen Artikel 7.Maar de vloed was niet meer te stoppen. In snel tempo werd DDS overlopen door het PVV volk.De stemming steeg, het peil daalde, vooral met de komst van Joost Niemoller.Dat trok nog meer PVV ers aan.Op een gegeven moment was de verhouding 90% populisten en 10% libertariers.

  Ik denk dat Joshua Livestro toen heeft ingegrepen. Ome Joost weg,maar mag nog wel wat inleidingen schrijven voor zijn eigen website en een paar jonge paladijnen van DDS begonnen valse, anti-Wilders stukken te produceren.

  Tot grote woede van het PVV clubhuis.Het lijkt me duidelijk dat Livestro c.s. een andere koers wil varen. Weer meer naar het conservatief-liberalisme en libertarisme en het populisme killen.Of het gaat lukken, de tijd zal het leren.

Reacties zijn gesloten.