Amerika vuistdiep in NL-aars. Joe naait nog steeds?

Een gastbijdrage van Abdul Alhazred

Amerika schijnen we van Neêrlands Rechts na 66 jaar nog altijd uitbundig te moeten bedanken voor D-day en de Marshall-hulp!
Dat lijkt me nergens voor nodig zolang met name reactionaire Amerikaans Republikeinse elementen daarmee het `oude Europa’ moreel chanteren.
Je hoort de Canadezen en de Russen toch óók nooit mutsen over hún aandeel in de bevrijding van 44-45?
De Amerikanen mogen ons de kosten van hun bijdrage destijds nog altijd graag inwrijven, maar er valt genoeg op af te dingen, zeker omdat zonder Communistische verzetsgroepen, waar Republikeins Amerika zo van gruwt, er niet eens een D-Day had kunnen plaatsvinden!

CDA en VVD-PVV schamen zich plaatsvervangend voor het mokkende Franse, Belgische en Duitse volk dat onze Amerikaanse vrienden niet honoreert met gehoorzaamheid en zich niet laat marchanderen met oude `ereschulden’.
En die veelgeprezen Marshall-hulp waar we steeds aan worden herinnerd, is al lang dubbel en dwars terugverdiend met de winsten van alleen al de Hollywood- en Disneytroep die sinds `45 over ons wordt uitgestort!
Laat ons eerbetoon aan het Amerikaanse militaire vermogen bespaard blijven als Washington de wereldgemeenschap blijft schofferen met regenteske dictaten.

Waarom bang zijn om voor anti-amerikaans uitgemaakt te worden?
Als er één land ter wereld is dat geen medelijden verdient, is het Amerika wel!

Het Republikeins Amerikaanse gezag heeft gefaald in Irak en Afghanistan.
Los van de oorlog tegen Japan heeft het triggerhappy land nog nooit een imperialistische oorlog of interventie gewonnen. Noch in Midden Amerika, noch in Zuid Amerika, noch in Noord Korea, noch in Vietnam.
Het blufstaatje zet zichzelf voor joker met oubollig en belegen Koude Oorlogsdenken.
Haar (zijn) burlesque poging om de wereld te imponeren wordt alleen nog slechts in dociele EU landen als Polen en Nederland beantwoord met knippen & buigen.

Als Nederland naast vazal van Amerika, ook nog meent gidsland in EU te moeten spelen, moet het eerst maar eens beginnen met aan de EU-economie bij te dragen door een fatsoenlijke Europese straaljager te kopen!
Zat keus, Rafale, Eurofighter, Mirage of Saab Gripen, ipv. van miljarden aan belastinggeld te verkwisten aan zo’n Amerikaanse JSF die niet eens bestáát en vier keer zo duur is als de concurrentie.
De Russische Migs en Sukhoi’s zijn trouwens in alle opzichten superieur.

Het Pentagon schijnt er zelfs een paar te hebben aangekocht om de JSF nog wat op te pimpen met sneue aanpassingen.

Want dat die JSF luchtfiets zo’n heilig huisje is, heeft uiteraard alles te maken met de uitgeholde ziel van Nederland die allang aan Amerika is verkocht door kruiperige gristen-`democraten’; en behaagzieke pseudoliberalen van de VVD die in `48 is opgericht, met Amerikaanse hulp, plus Prins Bernard, omdat men bang was dat de toen nog links geachte PvdA en communisten samen een te grote progressieve invloed zouden hebben op onze maatschappij.
Een in beginsel al vertrutte kleinburgersamenleving, die tevens sinds 1948, dankzij de calvinistische ARP en post-fascistische (lees ex-NSB) SGP, met de oprichting van nb.Israël, jóóds-gristelijk werd verklaard! Halleluja. Hoe toevallig!

2 gedachten over “Amerika vuistdiep in NL-aars. Joe naait nog steeds?”

  1. de inzet van de NL luchtmacht blijft over het algemeen beperkt tot wat luchtsteun en patrouille werk in gebieden waar niet of nauwelijks effectieve tegenstand geboden kan worden, daar heb je geen superdeluxestealthtoestelmetalletoetersenbellen voor nodig

    het lijkt wel alsof het materieel van de krijgsmacht wordt ingekocht door het mannelijke equivalent van een Gucci/Versace/Chanel verslaafde P.C. Hoofstraat frequenterende voetbalvrouw met creditcard van manlief, als het maar van een bekend merk is en duur dan is het goed

    beide beentjes op de grond en de AK-47 mentaliteit: betrouwbaar, effectief en goedkoop

    gratis advies voor Hillen, maar die heeft liever dat er ergens wat aan de strijkstok blijft plakken want zijn hypotheek moet ook betaald worden

  2. Gewoon een regel instellen dat, als we ergens aan meedoen, de minister van Defensie hoogstpersoonlijk voorop moet lopen en zijn eigen lijf bloot moet stellen aan het gevaar. Dan zijn we zo van het oorlogje spelen af. Vandaag las ik dat het nu bewezen is dat agressieve spelletjes slecht zijn voor jongeren. Blijkbaar is het spel Risk, waar de babyboomerts mee groot zijn geworden, nog veel gevaarlijker. Verbieden dat Risk. Het heeft de babyboomerts veranderd in oorlogszuchtige maniakken.

Reacties zijn gesloten.