AIVD slaat wartaal uit over grootte ‘onzichtbare web’ met jihadisten

De AIVD beweert dat het ‘onzichtbare web’, waar volgens hen vooral jihadisten gebruik van zouden maken en echt niet die lieve jongens en meisjes Neo-Nazi’s, want die zijn zo onschuldig, 550 maal groter is dan het ‘zichtbare web’.

nrc.next is er ingedoken en concludeert dat de AIVD uit zijn nek zit te kletsen en werkt met 11 jaar oude! cijfers. De AIVD heeft dus helemaal geen notie van hoe het www werkt en roept maar wat. Vooral om de mensen bang te maken en zichzelf schoon te praten, plus om dit rabiaatbruine kabinet weer voldoende reden te geven om repressie toe te passen opdat de burger weer ergens in beknot kan worden.

Maar wat moeten we denken van een AIVD die niet weet waar ze mee bezig zijn? Volgens mij tijd om daar eens flink de bezem door te halen en de boel een beetje op te schudden. Stoffige figuren zitten nog in de koude oorlog tijd, maar adviseren wel een eind weg. Kijk wat er al is misgekleund door deze ‘specialisten’.

Maar rechtse ballen met een ‘wapenverzameling’ kunnen gewoon vrij rondlopen, want is gewoon een hobby.

 

4 gedachten over “AIVD slaat wartaal uit over grootte ‘onzichtbare web’ met jihadisten”

 1. Misschien proberen ze slechts duidelijk te maken dat er veel porno in cyberspace is, platte tekst is zoooooo 1999, zelfs Osama en zijn vrienden keken liever naar plaatjes

 2. De AVID is een nutteloos en het enige doel is het verspreiden van haat van de moslims. De AIVD heeft gewerkt om het vrij zijn van Nederlandse moslims te ondermijnen en leg ze in kooien!

 3. Ook – NYPD komt naar Nederland?

  While in New York City, the Minister will meet NYPD Commissioner Raymond Kelly and the New York Port Authority to focus on policing techniques and countering violent extremism. The organization of the NYPD will also be of interest to the Minister. In the Netherlands, the police are now organized by region. Under Minister Opstelten, the police will become an integrated national police force reporting to one police commissioner, a construct that will be similar to the NYPD model.

  http://dc.the-netherlands.org/news/2012/02/minister-opstelten-visits-washington.html

 4. Nederland is net zo groot als New York en omstreken qua oppervlak en bevolking, daarom die vergelijking snijdt hout.

  Er zijn er ook verschillen want de gemeente New York is niet van plan om bijvoorbeeld de JSF aan te schaffen.

  De verdergaande samenwerking van politie en militaire diensten valt daar goed te bestuderen.

Reacties zijn gesloten.