Ahmed Marcouch: a real waste of a human being

2015-06-29 Ahmed Marcouch politie

Net als je denkt dat het niet erger kan met die Ahmed Marcouch, niet laag bij de grondser, niet smeriger, niet immoreler.
Er is een man, een vader dood. Iemand die dacht een leuke dag mee te kunnen maken op een muziekfestival, niet bevroedende dat het zijn laatste dag zou zijn. Er is een familie die weet dat Mitch Henriquez nooit meer thuis zal komen. Doodgeslagen door een zootje geteisem in uniform met een ernstig gedragsprobleem dat de (moorddadige) carrières voor een groot deel begonnen is in de vijftien jaar dat Wilders rondloopt als haatprediker op het Binnenhof, daarbij gefaciliteerd door allerlei haatblogs, steeds meer politici en het racisten rimmende vaderlandse ‘journaille.’
Er is een man, een vader dood omdat haatsites als GeenStijl, PowNed en het ‘rifapenblog’ welke die opportunist blijkbaar graag leest jarenlang het klimaat van haat hebben gekweekt en opgestookt. Omdat een grenzeloze minachting voor mensen, mensenlevens en menselijk geluk het devies is van dergelijk uitschot.
Er is een man, een vader dood omdat lieden met het patent op opportunisme als Ahmed Marcouch denken mee te kunnen liften op het klimaat van haat, racisme en geweld ter facilitering van de eigen politieke carrières en het strelen van het eigen miserabele ego plus bijbehorende bankrekening. Want vergist u zich niet: racisme is big business.
Is Geert Wilders de enige in dit land die over lijken gaat ter bevrediging van zijn ego?
Ik dacht het niet.
Naast die volstrekt schaamteloze Marcouch hier en hier nog een paar van die figuren die een schande voor de menselijke soort zijn.
Misschien moet het OM eens bij lui als Marcouch, Wijbenga, Brinkman, Van Klaveren of Bontes alsook bij de media welke dat soort types voortdurend een platform geeft ter verspreiding van de ziekelijke en gewelddadige ideeën langs gaan voor een verklaring over waarom Mitch Henriquez dood is.
Of bij de vriend van Marcouch, Fred Teeven die er blijk van gegeven heeft de tragische dood van mensen absoluut niet te zien als iets om je over op te winden.
Paul van Musscher en politieschool-docent Nico Groenewold zou ik ook zeker niet overslaan als ik het OM was.
In elk geval geeft het voor geen van bovengenoemden pas om zich in veroordelende zin uit te laten of stampij te trappen over wat er gisteravond gebeurd is, betrokken als ze zijn bij het jarenlang cultiveren van een klimaat van overheidsgeweld.

Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed
Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed

2010-06-13 Marcouch PVV

1 gedachte over “Ahmed Marcouch: a real waste of a human being”

  1. Pingback: De selectieve verontwaardiging van de Haagse politie | Krapuul

Reacties zijn gesloten.