Afghanistan en Irak zijn christelijke missielanden

Bijgaand artikel is overgenomen met toestemming van de auteur, Anarchiel, en verscheen eerder op zijn eigen site.

De arabisten Hans Jansen en Simon Admiraal en de Syrisch-Amerikaanse psychiater Wafa Sultan waren de enige drie deskundigen die in opdracht van de rechtbank zijn gehoord. Wilders had om achttien getuigen en deskundigen gevraagd. Jansen en Admiraal beaamden dat Nederland een ‘islamitisch missieland’ is.
Bron: Nu.nl
Dat lijkt me dan duidelijk. Als Nederland een islamitisch missieland is, dan zijn landen als Afghanistan en Irak natuurlijk christelijke missielanden. We reizen tenslotte telkens met onze superieure en moordlustige christelijke insteek richting islamitische landen om daar onder dwang van grof geweld onze “vrijheid” en “democratie” te verspreiden. U weet wel, die vrijheid die u heeft om te moeten werken voor de Westerse overheden c.q. corporaties die u met een pistool op uw slaap bedreigen. De vrijheid om tot op het bot vernederd te worden door bijvoorbeeld een Ministerie van Justitie dat wederom vuistdiep in het beschermen van kinderneukers blijkt te zitten en de vrijheid om tijdens verkiezingen tegen het CDA te kunnen stemmen om deze compleet kansloze partij nu eindelijk eens uit het kabinet te krijgen. Van dat soort nietszeggende vrijheden dus.
Maar goed, in onze leugenachtige en huichelachtige Westerse samenleving waarin islamieten verheven zijn tot het allergrootste gevaar kun je natuurlijk ook niet anders dan onzinnig gelul verwachten. Wanneer worden Vernederlanders eens wakker om in te zien dat de problemen met islamitische mensen maar een druppel op de gloeiende plaat van de werkelijke globale problematiek zijn? Heeft de Islam ervoor gezorgd dat banken onze belastingcenten mogen pikken? Heeft de Islam ervoor gezorgd dat wij ons hele leven in dienst moeten stellen van een groepje machtsgeile randdebielen dat te lui is om zelf een vinger uit te steken? Is de Islam er de reden van dat Moeder Aarde verkracht en volledig uitgewoond wordt? Natuurlijk niet. Het grote probleem op deze aardbol is de door consumentisme gedreven en volledig gehersenspoelde mens. Aan wat voor religieuze geestesziekte hij of zij dan ook wenst te lijden.
Gelukkig hebben we zoals het er nu naar uitziet binnenkort een kabinet waarin de xenofoben van de PVV een flinke vinger in de pap hebben en kunnen we ons dus vast gaan verheugen op nog veel meer haat, ellende en pijn. Vernederland een islamitisch missieland? Laat me niet lachen. Vernederland is net als de rest van de Westerse wereld een “consumistisch missieland” dat bestuurd, bedreigd en uiteindelijk – we komen al behoorlijk in de buurt – vernietigd wordt door corporaties en bijbehorende overheden.
Dan kunt u nu weer braaf aan de slavenarbeid, “studeren” of uzelf zoals nagenoeg de rest van dit gehersenspoelde land voor het breindodende elektrische kastje met de naam “televisie” plaatsen. Brave burger. Doet maar af.

3 gedachten over “Afghanistan en Irak zijn christelijke missielanden”

 1. Landen als Afghanistan en Irak behoren tot wat christelijke missionarissen de “10/40 window” noemen.
  Hun doel is om in die regio zoveel mogelijk zieltjes (schaapjes voor de kudde) te winnen voor het christendom (en ze hebben een hoop plannetjes daarvoor gesmeed).
  Ik neem aan dat ze daarmee hopen hun ‘verliezen’ in Europa te compenseren.

  http://en.wikipedia.org/wiki/10/40_Window

  Dus Anarchiel je hebt weldegelijk een punt als je stelt dat Afghanistan en Irak christelijke missielanden zijn.

 2. Maar het is toch bekend dat de christelijke missie nog steeds aan de gang is? Zie het als hobby van partijen als CU en CDA. Die partijen hebben ons een oorlog ingestuurd, die het merendeel van NL niet wilde. Nu krijgen ze bijval door de PVV die fantaseert over rivieren van bloed.

 3. In Irak en Afghanistan zijn wel Christelijke zendelingen actief maar dat is heel kleinschalig en niet erg succesvol. Het is bovendien levensgevaarlijk.

  Er is geen Westerse Stijl Democratie ingevoerd in Irak en Afghanistan. Daar was geen draagvlak voor en het was bovendien niet in het belang van de VS. Irak heeft nu een rechtssysteem wat aanzienlijk minder seculier is dan onder Saddam Hussein. Feitelijk hebben de Amerikanen daar een Islamitische staat ingesteld. Geweld tegen Christenen als wraak voor de Amerikaanse bezetting komt nu vrij veel voor. Onder de Baath partij was geweld tegen Christenen heel zeldzaam. Naar verwachting zal het aantal Christenen in Irak steeds verder afnemen omdat Christenen naar veiliger landen emigreren.

  In Afghanistan kun je nog altijd de doodstraf krijgen voor het openlijk verlaten van de Islam. Een paar jaar terug werd er als compromis een bekeerling tot het Christendom gek verklaard zodat ze hem niet hoefde te executeren. Hij verliet vervolgens het land. De wet is niet veranderd. Volledige Vrijheid van Godsdienst bestaat nog altijd niet in Afghanistan. De Christelijke minderheid is piepklein en zal dat naar verwachting ook blijven.

Reacties zijn gesloten.