Ad Koppejan (CDA) gaat door en ziet niets in afrekenen

Ad Koppejan, u weet wel die CDA-dissident die gedurende het anderhalf jaar gedogen van een racistische coalitiepartner zo weinig rumoer maakte dat hij er een stiltetherapiepraktijk mee had kunnen beginnen, wil door in de Tweede Kamer, en ziet niets in het afrekenen met CDA-leden die destijds voor de coalitie met de PVV waren. Nee, Ad is niet van het afrekenen, het is een Zeeuw. Ik zou even goed oppassen als u een biertje met die man gaat drinken. Ons bin zuunig eej.

 

2 gedachten over “Ad Koppejan (CDA) gaat door en ziet niets in afrekenen”

  1. Ik vind het een misselijke man maar ik zeg er direct bij dat dat waarschijnlijk aan mij ligt omdat ik (gelukkig!) niets snap van de christenlogica die hij er op na moet houden…

    In mijn ogen is hij dus een walgelijk onbetrouwbaar sujet…

  2. “In mijn ogen is hij dus een walgelijk onbetrouwbaar sujet..”

    Zou je over de hele CDA nu kunnen oordelen, denk ik.

Reacties zijn gesloten.