Achterlijke cultuur

U kent ze wel, nietwaar, die achterlijke culturen waar men bijvoorbeeld van allerlei vreselijks met homo’s en lesbiennes wil doen? Welnu, hier hebben we nog een fraai voorbeeld ervan:

Dominee Worley (North-Carolina) stelt voor om een hoge, lange en sterke kooi te bouwen, tot meer dan twee kilometer lang, ‘waar alle lesbiënnes in kunnen’.

Vervolgens moet hetzelfde gemaakt worden voor de homo’s en travestieten. ‘Als we dan elektriciteit op het hek zetten, kunnen ze er niet meer uit… En weet je wat. Binnen enkele jaren zullen ze uitsterven. Waarom? Omdat ze zich niet kunnen voortplanten!’

3 gedachten over “Achterlijke cultuur”

  1. Het is nog erger, de dominee verklaarde achteraf, homo´s en lesbienne´s zeer lief te hebben. Hij houdt meer van hen, dan zij zichzelf liefhebben. Ik vraag me dan af, wat hij onder liefde verstaat?

  2. Deze anti-homo tirades zullen binnenkort op hoeiboei hetvrijewoord en de dagelijkse stankaard verschijnen, verwacht ik. Toch? Of niet soms?

  3. volgens mij hebben vrijwel alle homo’s/lesbo’s hetro ouders, als je niet wil dat er homo’s/lesbo’s geboren worden dan moet je de hetro’s verbieden om kinderen te krijgen.

Reacties zijn gesloten.