Aanvullende verzekering tandarts is een goede melkkoe

De premies voor tandartsverzekeringen zijn flink verhoogd, hoewel het vrijgeven van de tandartstarieven daarvoor geen aanleiding heeft gegeven. (AD)

Iedereen hield zijn hart vast toen de tarieven voor tandartsen werden vrijgegeven. Nu blijken niet de tandartsen zelf er een melkkoe van te maken, maar de verzekeraars. Misschien toch maar eens kijken hoe dat bij de eigen verzekering is geregeld en mogelijk overstappen naar een verzekeraar die mensen minder als melkkoe ziet.

3 gedachten over “Aanvullende verzekering tandarts is een goede melkkoe”

  1. Degene die de Marktwerking (Halleluja!) invoeren, weten zelf het beste hoe moet je het grootste profijt van trekken, want daar is-ie voor bedoeld, toch? 🙂

  2. Als je aan marktwerking wilt doen en blijven doen, moet je wel bedenken dat, wanneer je al het geld bij de mensen wegtrekt, er geen markt meer is en de marktwerking dus een neerwaartse spiraal wordt.

  3. #2, inderdaad en nog erbij dat in werkelijkheid de Nederlandse Staat heeft de Gezondheidszorg met alle macht aan de Verzekeraars verkocht die nu naar wat het schijnt, elke dag mensen misleiden.

    Het is een administratief.puinhoop geworden, waar ze steeds zelf naar anderen blijven wijzen terwijl ze niet het Zorg voor de mensen als prioriteit hebben (goed aan te tonen met voorbeelden uit de praktijk) maar Optimalisatie van de Financiele Winst voor de verzekeraars.

    Bovendien is dit Zorgstelsel in de huidige vorm principieel Discriminatief.

Reacties zijn gesloten.