3 vliegen in één Klap

 Ik hou van simpele oplossingen , niet te simpel natuurlijk , de PVV oplossing “T’is allemaal de schuld  van de  Moslims” is me weer iets te simpel..

Maar ik heb wel een simpele oplossing voor 3 problemen, namelijk: België, Het Vlaams Belang en de PVV .

Deze oplossing wordt mede aangedragen door het feit dat Nederlands en Belgisch Limburg zo broederlijk naast elkaar liggen, iets wat van Noord en Vlaams Brabant niet gezegd kan worden. En natuurlijk het feit dat de welbekende heer Wilders ook uit Limburg komt. 

Bij de door mij voorgestelde oplossing wordt België opgesplitst. De provincie Luxembourg bij Luxemburg, Duitstalig België bij Duitsland, Brussel wordt de onafhankelijke Europese hoofdstad ( Een status te vergelijken met de positie van Washington D.C. in de USA ). De overgebleven Waalse gebieden bij Frankrijk en de Vlaamse gebieden vormen samen met Nederland, maar uitgezonderd allebei de Limburgen de nieuwe entiteit “De Lage Landen ”

 Post limbabwiaanse lage landen

Uit de twee Limburgen wordt dan het onafhankelijke Witte Thuisland “Limbabwe” gevormd waar Dhr. Wilders samen met Dhr. De Winter het bewind kunnen voeren, dit land mag dan uit de E.G. stappen, hun eigen Guldenfrankske als munteenheid invoeren, Moskeeën verbieden enz. enz.

Via een nieuw op te zetten E.G. bureau wordt er huizenruil geregeld tussen P.V.V. en Vlaams Belang aanhangers in “de Lage Landen” en Limbawiaanse Allochtonen en Linkschmenschen .

Tegen het scheppen van een thuisland kunnen de P.V.V en Vlaams Belang volgelingen geen bezwaar hebben, immers thuislanden zijn volledig in overeenstemming met de Joods-christelijke traditie zoals die zo treffend tot uiting kwam in Zuid –Afrika onder Wit- Christelijke leiding (Door dwalende Linkschmenschen nog vaak het “Apartheidsregime “ genoemd) 

Natuurlijk moeten er nog wel wat kleine voorwaarden aan het nieuwe Limbabwe gesteld worden, zo dienen eventuele Zuid-Afrikaanse vluchtelingen door hun opgenomen te worden ( uit  Joods-christelijke broederliefde zullen ze daar geen bezwaar tegen hebben ). Daarnaast mogen eventuele beschermingsmuren alleen op hun eigen grondgebied geplaatst worden en niet Joods-christelijk traditioneel op het gebied van de omringende landen .

Maar dat zijn detailprobleempjes .. Net als de rechten van caravan bezitters en het heropenen van de mijnen . Laten we het initiatief steunen door hun het recht te geven kolencentrales te bouwen mits ze het plaatsen van door de E.G. of “de Lage Landen “ gefinancierde rookreinigers toelaten.. Maar ach voor een eigen land zullen Wilders en De Winter toch wel een kleine toezegging aan de milieu-maffia willen doen ???

44 gedachten over “3 vliegen in één Klap”

 1. Ik had al jaren terug een dergelijk voorstel gelanceerd op nujij
  Alleen ging ik voor verdere Balkanisering. Zo wilde ik het Noorden ook lostrekken met als hoofdstad Asses. En het idee ook maar iets aan frankrijk te geven staat me tegen.

 2. TS – ik had uw verkorte versie al eens gelezen en vond het een uitstekend plan. nu ik de kaart zie en uw uitgebreide versie lees, ben ik helemaal enthousiast.

  en dat kan zonder OORLOG, beetje overleggen en iedereen blij.

  krijgen we straks de Friezen. die hebben een eigen taal en velen ook al een eigen paspoort (sommigen dan) . die willen dan natuurlijk ook vrij zijn.

  wel dat komt dan later.

  kunt u uw voorstel niet bij de Stichting plaatsen ergens? nee, dat kan niet. wel, er wordt vast meegelezen.

  geweldig. zo komt alles toch nog goed :-).

 3. JvdHeuvel bedankt voor het compliment

  Geachte Exelentie Zwembad

  Van waaruit uw Francofobie , het “op te geven”gebied spreekt een vorm van Frans waar de Fransen nog wat van kunnen leren. ( Zoals het verstandige gebruik van Octante in plaats van Quatre Vingt ) daarnaast zorgt het voor Limbabwe voor een handelsroute de Maas OP en niet alleen de Maas AF , zodat ze msschien de hele grens met “de Lage Landen ” sluiten .. Het laatste is op zich al het geven van het grootste deel van Walonië aan Frankrijk waard ..
  Het allemaal aan Luxembourg schenken kan ook niet , de Groothertog is ook al wat ouder…

 4. De Limburger Schreef:

  En waar ga jij dan wonen, Al Bakrastani?

  Ik woon nu in de Lage Landen en zal daar ook blijven wonen.. en U ?? Word u Limbabwiaan of ruilt u met een PVV of Vlaams Blok aanhanger ???

 5. Hoe ga je dat aanpakken?

  a. De mensen die nu in Limburg wonen, willen zij dit?
  b. De mensen die ergens anders wonen, en die graag onder het bewind van Wilders willen leven, wordt er in Limburg ruimte voor hen gemaakt?
  c. En wat zijn de voorwaarden om bijvoorbeeld in Brussel te mogen wonen? Want ik kan me voorstellen dat veel mensen in de hoofdstad van Europa willen leven, dat heeft toch ook zo zijn voordelen.

 6. Ach Limburger , waar gehakt word vallen nu eenmaal spaanders , a)niemand vroeg toch aan de Palestijnen of zij hun gebied aan “Israel” wilde opgeven , dus er is een precedent..
  b) Als u het stuk goed had gelezen had u kunnen zien dat er in de overgangsfase een bureau word opgezet dat huizenruilen regelt tussen mensen welke in Limbabwe willen wonen en Allochtonen en natuurlijk ook Limburgers welke niet onder het Wilders en De Winter regime willen leven.
  c.Brussel zal een Europeese stad worden waar alle Europeanen zich kunnen vestigen , net als in Washington DC zal daar wonen duur zijn .. Maar aan de positieve kant , al die Belgische bestuursgebouwen kunnen tot woonruimte verbouwd worden ..
  Helaas voor Limbabwianen horen Zij niet bij Europa dus word in Brussel vestigen voor hun moeilijk ..

 7. “Van waaruit uw Francofobie , het “op te geven”gebied spreekt een vorm van Frans waar de Fransen nog wat van kunnen leren.”

  Gezien de expansionistische historie van het land en dan met name hun taalpolitiek tov minderheidstalen waardoor de franse dialecten nagenoeg uitgestorven zijn.
  Nu is het ook heel slecht gesteld met de waalse dialecten maar frankrijk zal dat uitsterven alleen maar doen versnellen. Kort samengevat : Frankrijk is een land dat altijd problemen had met regionale identiteit. Daarom in godesnaam niet meer gebied geven aan Frankrijk dat historisch gezien al groter is dan het zou moeten zijn.
  Bovendien hebben de Fransen ons land bezet gehouden en de republiek de nekslag gegeven.
  Duits België zou ook niet bij duitsland horen, Dat is een vergissing. De dialecten van het duits stromen over in de limburgse dialecten. De geschiedenis van Duist België is bovendien zo uniek dat om dat voor het gemak maar even bij duitsland te voegen de bewonders geen eer aandoet.
  Ik stel voor tot de heroprichting van Neutraal-Moresnet (of Amikejo)

 8. Dus als ik het goed begrijp, heb jij het lot van de Limburgers gelijkgesteld aan dat van de Palestijnen.

  Als je kijkt naar de andere bewoners in het getroffen gebied, zal blijken dat mensen vaak een vreemd trekje hebben: zij staan niet te juichen als zij op basis van een prachtig plan hun huizen en vertrouwde omgeving moeten verlaten.

 9. Maar Limburger toch , mijn plan voorziet in zelfs een betere situatie voor de Limburgers dan de Palestijnen ooit kregen , ze krijgen namelijk de keuze te blijven , tenzij ze links zijn of Allochtoon natuurlijk want dan zijn ze onder het nieuwe regime niet welkom, en gezien de hoeveelheid PVV stemmers tijdens de afgelopen verkiezingen (met 11,53% het hoogste percentage van Nederland ) zal een groot gedeelte van de Limburgers gewoon Limbabwiaan worden .. Reken daar nog de VVD’rs en CDA’rs bij welke weinig bezwaar tegen een bewind met de PVV hebben en je zit al snel over de 50 %
  Het Neutrale bureau zal natuurlijk zoveel mogelijk proberen te verzorgen dat er gelijkwaardige huizen geruild worden …
  en vergeet niet , voor een vrije versie van de Bourgondische levensstijl zijn ook alle ooit Vlaamse provincies van “de Lage Landen” beschikbaar, alleen de heuvels zult u moeten missen. Maar misschien kunt u af en toe een Visum aanvragen en uw Euros voor Guldenfrankskes wisselen …

 10. Whahaha, neemt iemand dit écht serieus?
  Wat een wartaal…zeg.
  En dit zou een soort van anti-haat site moeten zijn 🙁

  En aan de voorstanders van dit onzinnige en uiteraard onhaalbare plan:
  Hoe denken jullie hiervoor een meerderheid te behalen? Met de 15 volgelingen van deze site?

 11. Dit is Neerlands #1 anti haat site.

  Tik maar in bij google: anti haat

  Weet je het beter, richt je eigen nog betere anti haat site op met nog meer volgelingen.

  Voor de rest graag inhoudelijk reageren op de artikeltjes. Dit is bijvoorbeeld een artikel van onze nieuwste redacteur. Dat dit artikeltje hier staat wil niet zeggen dat dit “ons plan” is. Wij zijn niet zoals die andere sites waar iedereen het met elkaar eens is.

 12. Volgens mij vergeet je een ding: Limburg is misschien dan wel de geboortegrond van Wilders maar zeker niet de voedingsbodem voor zijn ideeën. Wilders is voortgebracht uit dezelfde schoot van de VVD, en hij hoort thuis in het rijtje van Bolkestein, Wiegel en Verdonk.

  De Limburgers hebben altijd te lijden gehad onder de Hollanders/Westerlingen die de betere baantjes onder elkaar verdeelden. Daardoor ontstond een vorm van saamhorigheid onder de, overigens zeer diverse Limburgse bevolking. Deze vorm van saamhorigheid kan een verklaring zijn voor de steun die Wilders tot nu toe heeft gekregen…. .

  Op het moment dat duidelijk wordt dat de plannen van Wilders overeenkomen met de dromen van Bolkestein, zal menig Nederlander, en zeker de Limburgers, hun aanvankelijke steun heroverwegen.

 13. Volgens mij reageerde ik inhoudelijk…

  Wij hoeven het inderdaad niet met elkaar eens te zijn…dat is/was altijd het mooie in dit land 😎

  Maar mij valt op dat het op deze site praktisch alleen maar over Wilders gaat en net zoals de stelling (in bovenstaand geschreven stukje) “’t is allemaal de schuld van Moslims” te simpel is, is het net zo goed te simpel te stellen dat het de schuld van Wilders of de Limburgers zou zijn.
  Zo ben je uiteraard geen haar beter dan diegene tegen wie je probeert te strijden…

 14. @ Cruella:
  Dat is niet inhoudelijk. Dit stukje gaat bijvoorbeeld helemaal niet over Wilders. Als je iets aan te merken hebt op een artikeltje over Wilders, reageer dan aub daar (inhoudelijk) op.

 15. @JvdHeuvel
  1. ” de PVV oplossing “T’is allemaal de schuld van de Moslims”
  2. Maar ik heb wel een simpele oplossing voor 3 problemen, namelijk: België, Het Vlaams Belang en de PVV ”
  3. En natuurlijk het feit dat de welbekende heer Wilders ook uit Limburg komt.
  4. Uit de twee Limburgen wordt dan het onafhankelijke Witte Thuisland “Limbabwe” gevormd waar Dhr. Wilders samen met Dhr. De Winter het bewind kunnen voeren,
  5. wordt er huizenruil geregeld tussen P.V.V. en Vlaams Belang
  6. Tegen het scheppen van een thuisland kunnen de P.V.V en Vlaams Belang volgelingen geen bezwaar hebben,
  7. Maar ach voor een eigen land zullen Wilders en De Winter toch wel een kleine toezegging aan de milieu-maffia willen doen

  Hoezo gaat dit stukje niet over Wilders en over wat er met hem en bepaalde bevolkingsgroepen moet gebeuren, onder het mom van “waar gehakt wordt vallen spaanders”?
  Zou juist Al Bakrastani niet beter moeten weten?

  Bij praktisch ieder onderwerp op deze site wordt Wilders erbij gehaald. En ondanks, de misschien goede gedachtegang achter deze site, lijkt het goede idee nu helemaal door te slaan naar datgene wat jullie nu juist pretenderen niet te willen.
  En daarom was mijn reactie, mijns inziens, wél inhoudelijk.

  Als laatste even een opmerking over uw kinderachtige reactie “Weet je het beter, richt je eigen nog betere anti haat site op met nog meer volgelingen”.

  O, dat noemt u dus inhoudelijk reageren 😆
  Pas maar op…dadelijk doe ik het ook nog 😈

 16. Voor wie het niet begreep , dit stukje is “Ironies”
  bedoeld , ik wist trouwens niet , voor ik op “De Limburger “moest reageren dat de PVV in Limburg het grootste percentage kiezers van Nederland haalde , dat feit maakt ook voor mij een zeker verlangen naar een echt Limbabwe los …

 17. @19 Ik heb een ontheffing. Ik mag precies zo reageren zoals ik zelf wil.

 18. @Al Bakrastani
  Lekker gevoel voor humor…moeten we eens met mohammed proberen 🙄
  Door houdingen zoals de uwe, stemmen mensen juist op Wilders!

 19. @21
  Ontheffing of niet. Aangezien we nog steeds in een vrij land leven…mag ik dat ook…
  Het staat u natuurlijk vrij om mij te bannen, als u echt geen inhoudelijke discussie aan wilt gaan of er niet mee om kunt gaan.

 20. Cruella Schreef:

  @Al Bakrastani
  Lekker gevoel voor humor…moeten we eens met mohammed proberen
  Door houdingen zoals de uwe, stemmen mensen juist op Wilders!

  Ik weet dat PVV-stemmers over het algemeen niet al te rationeel zijn, maar PVV stemmen vanwege de houding van Al Bakrastani dat is gewoon je reinste lulkoek.

  En stel dat het waar zou zijn. Wat zou je aan de houding van Al Bakrastani kunnen veranderen met een PVV stem?

 21. Cruella Schreef:

  @21
  Ontheffing of niet. Aangezien we nog steeds in een vrij land leven…mag ik dat ook…
  Het staat u natuurlijk vrij om mij te bannen, als u echt geen inhoudelijke discussie aan wilt gaan of er niet mee om kunt gaan.

  Ik ban hier regelmatig mensen maar echt nooit vanwege inhoudelijke discussie waar ik niet mee om kan gaan. Heb je de regels gelezen? Daar staan de gronden in waarom je geband kan worden.

  Gronden kunnen o.a. zijn: constant off topic reageren en zuigen piepen zeuren en zeiken ook.

  https://krapuul.nl/faq/regels/

 22. Cruella Schreef:

  @Al Bakrastani
  Lekker gevoel voor humor…moeten we eens met mohammed proberen
  Door houdingen zoals de uwe, stemmen mensen juist op Wilders!

  O gaat u door mijn houding dan op Wilders stemmen , of kent u mij persoonlijk dat u mijn houding kent ..
  Als uw bewering waar was zou Wilders houding moeten leiden tot een grote steun aan de Islaam ..
  Waar heb ik mij trouwens in dit artikel oneerbiedig over Wilders uitgelaten , of behoord u tot de secte die alles wat niet positief is als negatief en demoniserend beschouwd …
  Trouwens Ironie en Humor zijn niet hetzelfde , daarom zijn er twee woorden voor …

 23. Waar baseert u op dat PVV-stemmers over het algemeen niet al te rationeel zijn? Heeft u daar feiten van, of komt dit van een of ander Maurice de Hondt onderzoekje?
  Mensen stemmen wel voor dommere redenen. En juist aan die tweespalt (groepen tegen elkaar opzetten) zou alles gedaan moeten worden om te voorkomen.

  Uiteraard kan/mag/moet AL Bakrastani zijn eigen mening hebben maar het is heel erg jammer dat jullie niet inzien dat jullie hiermee net zo sterk generaliseren, demoniseren en discrimineren als dat Wilders dit in jullie ogen doet. Zucht…
  De pot verwijt de ketel, enz.

 24. @27 Mensen die op de PVV willen stemmen doen heel vaak een stemverklaring, op het het internet. Veel vaker dan andere mensen. Dit heb ik zelf onderzocht. En ze doen het om de domste redenen. Dan is er weer iets “de druppel” en dan reageren ze met de mededeling dat ze “nu toch echt op de PVV gaan stemmen”.

  Voor wat je laatste alinea betreft wil ik je er nogmaals op wijzen dat ik inhoudelijke reacties hier wil. Als jij hier een artikeltje vindt waarin ik generaliseer, demoniseer en discrimineer, net als Wilders, wijs mij daar dan bij dat artikeltje er inhoudelijk op. Gebruik de zoekfunctie op de site of kijk in het archief: veel succes.

  Wat je nu doet beschouw ik gewoon als dom off topic geblaat in de ruimte en dat is tegen de regels.

 25. Nou oké dan…ironie en humor zijn inderdaad 2 verschillende dingen.

  Uw stukje is niet alleen oneerbiedig maar ook denigrerend en heeft met ironie weinig te maken.
  Even dit soort ironie los laten op mohammed en kijken hoe dit valt?

  Als dit ironie is…moet u mij misschien even uitleggen waar ’t hem in zit???

  ZO, nu eerst ff eten…Smakelijk 😀

 26. #27. cruella

  Uw stukje is niet alleen oneerbiedig maar ook denigrerend en heeft met ironie weinig te maken.
  Even dit soort ironie los laten op mohammed en kijken
  hoe dit valt?

  ja, oneerbiedig,denigrerend en beledigend los laten op Mohammed? dat is algemeen geaccepteerd gedrag in Nederland.

  wat een problemen met een stukje over een praktische oplossing voor het land.

  LOL, over humor kan ook niet getwist. een beroerde cartoon over Mohammed haalt het wereld nieuws en wordt geplaatst en herplaatst.

  en de treffende (even slecht getekende) cartoon van Geert met een bom op zijn peroxide hoofd, die zie je nergens. die vindt men ook niet leuk.

  terwijl deze cartoon nog “inhoud” heeft. 😎

 27. @28
  En u bent van mening dat domme mensen bij andere partijen niet te vinden zijn? Daarbij domme mensen hebben nu eenmaal ook stemrecht. Hoe toevallig dat UW onderzoek precies datgene uitwijst waarin U gelooft!
  Gesubsidieerd? :mrgreen:

  Hoezo hokjesgeest…?
  Ik ben een nieuwe bezoeker en heb op 2 stukjes gereageerd…en jullie zetten mij neer als pvv-volgeling, atheïst (terwijl ik hier nergens uitlatingen over heb gedaan) en nu zelfs als dom…

  Nogmaals, vlgs. mij ging ik inhoudelijk op het stukje in en hebben we gewoon een verschil van mening over het geschreven stukje.

  Als je een anti-haat site pretendeert te zijn maar je zet je site boordevol anti Wilders topics, kom je toch echt niet als een anti haat site over. In zowat ieder stukje komt Wilders negatief aan bod maar als hier wat van gezegd wordt,is het off-topic? Jullie halen hem toch zelf overal aan en bij…?!
  Dan ben je toch net zo’n one-issue site als Wilders een one-issue partij zou zijn?

  Maar dat is schijnbaar pvv-achtige, atheïstisch, dom geblaat.

  Heb trouwens ook niet beweerd dat U persoonlijk dit doet maar dat deze site zo overkomt en dat dit zeer jammer is. Wat te denken van het mooie musicale stukje “Onze Geert Rockt”?

  Het blijkt wel dat jullie bepalen wat off-topic is en het al snel gepiep en gezeur is op het moment dat een mening jullie niet aanstaat en jullie de discussie niet aandurven.

  Jammerrrrr….en de groeten…

 28. #31. Cruella, hoewel de posting niet aan mij gericht is toch een reactie.

  u komt hier vaker. mij viel uw naam op. de naam zegt meestal veel van degenen die hem kiest.

  ik ken u als een fervent verdedigster van GW maar wel onder voorbehoud. u bent geen fan, schrijft u steeds.

  wat bent u wel?

 29. @31 jij gaat in het spamfilter en kom ik daar een reactie van jou tegen die niet jammerend, zeurend en klagend is, en die niet pretendeert “on topic” te zijn terwijl hij allerlei (leugenachtige) algemene waardeoordelen bevat over deze website, dan haal ik hem eruit. Is het echter meer van hetzelfde, dan blijft het in het spamfilter.

  Succes.

 30. Cruella , U hebt nu al 5 keer of zo het beledigen van Geert ( wat ik nergens in dit artikel doe ) met het beledigen van Mohammed vergeleken , ik weet dat jullie Baardhaters Geert als een profeet zien .. maar het is toch een wat scheve vergelijking , temeer gezien de hypocritie die de klacht over mijn artikeltje tentoonspreid , U gniffelt voordurend over Mohammedcartoons e.d. maar als rechtgeaarde fundamentalist bent u beledigt bij zelfs het maar noemen van Geert als limburger in dit artikel …
  Ik vind de Mohammedcartoons niet terecht en discriminerend .. maar als de leden van uw sekte graag dit soort plaatjes maken gaan ze hun gang maar ..

 31. De Limburger Schreef:

  Volgens mij vergeet je een ding: Limburg is misschien dan wel de geboortegrond van Wilders maar zeker niet de voedingsbodem voor zijn ideeën. Wilders is voortgebracht uit dezelfde schoot van de VVD, en hij hoort thuis in het rijtje van Bolkestein, Wiegel en Verdonk.

  Je hebt gelijk, Limburger!
  Ten eerste is het kerngebied van het Vlaams Belang echt niet Hasselt en Belgisch Limburg. Ten tweede hebben we in Nederlands Limburg, en dan vooral in het Zuiden daarvan (Sittard, Maastricht, Kerkrade), een exotisch soort Nederlanders, waar vele Hollanders nog een puntje aan kunnen zuigen.
  Kortom: Wij geven Limburg (B en NL) niet weg aan de suprematisten van PVV en VB!! 😐

 32. Trouwens, vriend Al-B., ik waardeer de ironie in je stuk, maar ik ben onder alle omstandigheden tegen “ethnic cleansing”. Wilders en Dewinter hebben helemaal geen recht op een “eigen” stuk grond. Ze zullen zich moeten tevredenstellen met de rol die een kiezerspubliek hun toestaat. Binnen een democratische staat. 😐

 33. En dan heb ik het nog niet eens over de beoogde stadstaat Brussel, waar ik zelf woon. Iedereen verzint maar wat over mij en de bijna 2 miljoen haleve en hele Brusselaars, en niemand luistert naar ons. 🙁

 34. En dan nu over de Walen. Walen spreken een Frans dialect. Verschillende dialecten zelfs. Een Luikenaar wordt maar moeilijk verstaan door iemand uit West-Vlaanderen.
  Veel goedbedoelende mensen, en ook kwaadbedoelende-, zoals Wilders, denken bij voorbeeld dat het Israël-Palestina probleem zou kunnen worden “opgelost”, door de Westbank geheel of gedeeltelijk aan het koninkrijk Jordanië te “geven”. Palestijnen worden dan Jordaniërs (resp.: Walen worden Fransen) en verliezen hun rechten in Palestina (resp.: België).
  Zo simpel is het dus niet. 🙄

 35. En dan de Vlamingen. Die willen echt geen Hollanders worden. Vraag maar eens in Gent, in Antwerpen, in Leuven of in Hasselt. Om maar te zwijgen van de West-Vlamingen onder Brugge. 🙂

 36. Mijnheer Huib

  Tja , dat is nu eenmaal het probleem met oplossingen , er zijn altijd verliezers. Maar gelukkig is het onze Edele Joods-Christenlijke traditie dat te vergeten ..
  Helaas zijn de Vlamigen niet zo goed in het leveren van kant en klare stem percentages als de Nederlanders , maar met bijna 20% is Belgisch limburg toch nog aardig Pro Vlaams Belang. (berekend via de zetelaantallen http://nl.wikipedia.org/wiki/Vlaams_Parlement_%28samenstelling_2004-2009%29 )

  U als Brusselaar kan alleen maar voordeel hebben van “het Plan “immers die bijna 50% Vlaams Belang stemmers onder het Vlaamsch Volksdeel zullen vervangen worden door gezellige lieden die niet in Limbabwe willen wonen . wie weet komt u Geert Aerts nog in uw stamcafe tegen 😉

 37. @limburger
  sorry hoor. Maar in de lijn met Wilders die alle moslims verantwoordelijk stelt voor de daad van elke moslim moeten wij ook alle limburgers verantwoordelijk houden voor Wilders.
  Hij komt bij jullie weg en jullie hebben hem zo opgevoed in de achterlijke cultuur van jullie dus verdienen jullie hhet om in Limbabwe te wonen met Wilders als dictator.
  Eigen schuld, dikke bult!

 38. Gezien de uitslagen in Limburg plotseling een veel reeëlere optie 🙁

 39. Ja, vreselijk, die PVV-golf in Brabant en vooral Limburg! Maar ik lever de Limburgers niet zonder strijd over aan het duivels duo Wilders-Dewinter. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.