2009: Wilders noemt verkrachtingsslachtoffers moslims nog “verraadsters” die “bogen voor islamisering”

Het is begin januari 2016. Wilders kan het niet meer in een tweet samenvatten en zelfs niet in kamervragen: Hij schrijft een OPEN BRIEF aan MP Mark Rutte. “Onze blanke vrouwen worden bedreigd door testosteronbommen!!! En jij, Rutte bent daarvan de schuld!” (Ik geef de strekking weer. Maar overdrijf echt niet.)

Vrouwen aanranden, bedreigen, kleineren en reduceren tot object – het is een walgelijke gewoonte in vele culturen waar veel te weinig tegen wordt gedaan. Gelukkig zijn het altijd minderheden, randfiguren, bangerikken, boeven die het in het echt doen – maar de pest is, dat ze kunnen rekenen op een wollen deken van klavierhelden van het type Geenstijl-, TPO- of ‘Nederland-Mijn-Vaderland’ reaguurders (en soms ook -sters). Die zeggen het loud and clear: “Ik zou je wel willen doen”, “We scheuren je open”, “Ik wens je 20 negerpikken” en erger.

Mensen als Bart Schut, Pritt en consorten zeggen dat soort dingen anders. Ze gaan de vrouwen van de #zeghet hashtag te lijf. Uit de kast komen met je vernederende ervaringen met mannen is ongeveer het hoogste verraad aan onze cultuur, dames! En op zich niet geheel ongevoelige mannen als @erikdevlieger en @ewoutklei stemmen juichend in met de trend. Doelwitten zijn “Groenlinksmeisjes” als @judithineuropa (Judith Sargentini).

Maar het toppunt is uiteraard onze pseudo-franse “intellectuel” Thierry BAUDET. De held van zijn roman ontdekt dat vrouwen weerloos zouden zijn tegen wrijving van de clitoris. Ook al zegt ze nee, ze bedoelt ja, zodra je haar even stevig aanpakt. Daarom zijn vrouwen een gevaar voor onze joods-christelijk-humanistische maatschappij, want zodra een grootgeschapen neger of een islamitische testosteronbom haar op de juiste plek raakt, verraadt zij onze cultuur, onze clan en worden wij hoorndragers gelijk Dion Graus!

De held van Baudet’s roman lost dat op door met een smoesje zijn vriendin mee te nemen naar een ondergrondse “islamitische kliniek voor clitorectomie” (bestaat niet, maar hij vertelt het echt!) alwaar ze dus zonder het te weten wordt besneden. Waarna de romanheld zich naar de uitgang en het licht begeeft en vaststelt dat hij nu eindelijk vrij is.

Dit soort gevaarlijke gekken surfen mee op de hysterische angst van Geert plus consorten.

Luister toch gewoon naar wat Krapuul al in mei 2011 zei!

Wilders ging voorop bij het roepen om eerwraak en het belasteren van de slachtoffers

Maar ach, wie zijn wij in het Nederland van 2011, om de Amerikanen de les te lezen? Bijna twee jaar geleden voerde onze eigen anti-Islam martelaar Geert Wilders in de Tweede Kamer, nota bene, precies dezelfde vertoning op. En hij werd nauwelijks weersproken, noch afgestraft.

Het gaat om het geval Joanie de Rijke. Een Nederlandse journaliste die in Afghanistan door een clanleider in de val was gelokt, in gijzeling genomen en verkracht. Daarover had ze een boek geschreven.

In mei 2009 wond Wilders zich in een kamerdebat daarover vreselijk op. Blonde vrouwen die zich onder de moslims begeven, brengen onze cultuur in gevaar. Buigen voor de testosteronbom betekent precies doen wat de moslimknuffelaars van de PvdA doen: Ons verraden!

Over deze tribale en maffiose redenering ging de volgende tekst van Krapuul:

Joanie de Rijke in tv uitzending
Joanie de Rijke in tv uitzending

Ik schreef op 30 mei 2009 in HUIBSLOG:

Joanie komt over als een moedige, competente en moderne vrouw. Moeder van jongvolwassen kinderen. Kennelijk seksueel nogal geëmancipeerd, want werkend voor het Vlaamse mannenblad “P”.

Ze werd in een val gelokt door een clanhoofd even buiten Kaboel, die haar een interview aanbood. In plaats van het interview, werd ze gevangengenomen en werd voor haar een losprijs gevraagd. Het ging dus duidelijk niet om een religieus geïnspireerde ontvoering, maar om een, helaas banale-, afpersing. Of het clanhoofd ook relaties met de Taliban onderhield, blijft onduidelijk.

Maar Wilders bestond het, om Joanie op te voeren als “zwakkelinge”, die “toegaf” aan “de pretenties van de Islam”, door zich te laten verkrachten!

Mijn commentaar indertijd:

Een en ander heeft niets met de Islam te maken. Nee, uitsluitend met een primitief masculien eergevoel, waarvan Wilders (uiteraard zonder het te beseffen) zich de boodschapper maakt. Het is dat mannelijk tribaal eergevoel dat aan de basis ligt van de door dezelfde Wilders en consorten zo verketterde EERWRAAK. Een vrouwtje dat tot de clan behoort is verkracht – DUS: de mannetjes MOETEN wraak nemen, het slachtoffer is “besmet” en wordt weggestopt, moet zwijgen. Ze mag niets over haar gevoelens laten blijken en de heren der schepping gaan over tot het uitwisselen van wraakakties tussen de clans.

Wilders is dus boos, dat het vrouwtje niet zwijgt. En waarschijnlijk nog bozer, omdat Joanie beschrijft, hoe slimme vrouwen in dergelijke situaties bescherming zoeken bij de opperverkrachter, om verschoond te blijven van de avances van de onderknuppels. Geert ziet daarin de weerspiegeling van de “dhimmi-mentaliteit” van alles wat niet PVV is:

(Nog een citaat uit mijn artikel van mei 2009:)

Wilders verwijt de regering (meneer Balkenende, zijn assistent van Financiën Wouter Bos van de PvdA) dus dat ze “net als het slachtoffer van de ‘Taliban’”, toegeven aan de pretenties van de “Islam”. Daarmee gedraagt Wilders zich (…) als n’importe quel chef de clan, die haar immers zou hebben veroordeeld tot eeuwig zwijgen, of erger. Ze moet koest blijven en netjes wachten op de … eerwraak.

(Er viel nog veel meer op te merken over het Joanie De Rijke incident. Lees daarvoor het hele artikel.)

Alle pretenties van Wilders, Bosma en tutti quanti, dat ze zo begaan zouden zijn met de onderdrukking van de vrouw en die vreselijke eerwraak van de moslims, slaan dus op NIETS. Integendeel: Wilders is als het erop aankomt, voor beperking van het recht op abortus, voor eerwraak en tegen de gelijkheid van man en vrouw.

Dat bleek toen. Dat blijkt nog meer op dit moment. Wilders gaat immers akkoord met het terugbrengen van de abortustermijn van 24 naar 22 weken. Zijn lijsttrekster voor de PS in Limburg keert zich tegen Europese regels voor meer vrouwen in topfuncties.

En op een onbewaakt moment, laat Geert zich kennen als een clanhoofd die slechts eerwraak kent als remedie tegen aanranding van een vrouwelijk clan-lid.
(lees meer…)