Wildersverzet in Crailo: poort AZC afgesloten

HILVERSUM Een groep onbekenden heeft afgelopen nacht het hek van de asielopvang Crailo met een slot dichtgedaan. Ook hing er een spandoek tegen de komst van meer vluchtelingen. (RTVNH)
(…)
“Als Broertjes zijn plannen door blijft zetten zullen wij onze acties op blijven voeren. Het achter slot en grendel zetten van de immigranten was een voorproefje. Ergens moet er iemand een streep trekken en zeggen: Tot hier en niet verder.”

Ja, zo zien ze het graag, die bezorgde burgers, enge buut’nlaanders opgesloten achter slot en grendel, nietwaar?

Opmerkelijk, hoe die rechtse law-and-order types de wet en de overheid aan hun laars lappen als het eens niet gaat zoals zij zich dat in hun rabiate hersentjes voorgesteld hadden. Net zoals Geert Wilders en nu ook Jos van Rey direct krijsen dat ze geen vertrouwen meer in de rechtsstaat hebben als zij het eens zijn die gewoon hebben te luisteren naar wat ze in de rechtbank toegevoegd wordt, in plaats van dat zij de lakens uitdelen.

Maar inderdaad: me dunkt dat er een streep getrokken moet worden, en wel precies voor de laarzen van deze SA’ers in wording. Liefst met een waterkanon.