Wilders’ verzet leidt opnieuw tot terreur: kogelbrieven

De intimidatie acties, ophangen van varkens aan bomen en rellen van zogenaamde bezorgde burgers in Heesch, opgezweept door het #kominverzet-gegil van Geert Wilders en zijn gevolg, hebben een vervolg gekregen.
Zoals nu bekend is gemaakt is er gisteren een kogelbrief bezorgt op het gemeentehuis van Bernheze en is er later die dag ook een steen door de ruiten gevlogen.

Intimidatie, terreur.

De gemeente Bernheze heeft woensdagochtend een kogelbrief ontvangen.

Ook vloog er een baksteen door de ruiten van het gemeentehuis. Dit zou woensdagmiddag gebeurd zijn.

Woensdag werd ook al bekend dat de Facebookgroep ‘Vluchtelingen welkom Oss en Heesch’ niet langer openbaar is na bedreiging. De beheerder van het account, Asher Cohen, heeft de groep afgeschermd in verband met de veiligheid van zijn leden.

(bron)

Screenshot geert wilders tweet 20 jan 2016 BizarGeert was gisteren stomverbaasd, dat zijn afstand nemen van van de rellen in Heesch nieuws was.
Met zijn tweets creëert hij een podium waar gal gespuwd kan worden en mensen zich te buiten kunnen gaan aan allerlei gewelddadige ideeën.
Zodra er daad bij het woord gevoegd wordt geeft Wilders niet thuis.
Nooit zal Wilders mensen die met de meest bizarre ideeën en oplossingen op zijn tweets reageren terechtwijzen. Hij blokt deze trouwe volgelingen niet eens, een simpel doch effectief signaal dat hij niet van dat soort tweets gediend is.
“Alsof ik ooit voor geweld was”.
Handen wassen in onschuld. Alle verantwoordelijkheden van zich afschuiven.
Het is wat het volk, het Wildersvolk wil, niet wat hij zaait.
Laf.