Wilders’ verzet: kristalnacht in Steenbergen

Op de dag dat het precies 77 jaar geleden is dat de Kristalnacht in Nazi-Duitsland plaatsvond, zijn in Steenbergen twee stenen door de ruiten bij een Afrikaans gezin gegooid.
Dat gebeurde terwijl de gemeenteraad van Steenbergen opnieuw en ditmaal in besloten zitting vergaderde over de vestiging van vluchtelingen in de gemeente:

De politie kan niet zeggen of het incident verband heeft met de bijeenkomst in het gemeentehuis van Steenbergen over de komst van tweehonderd tot driehonderd vluchtelingen. “Dat is nog niet vast te stellen”

Bron

Rrrright….

Eerder werd tijdens een openbare vergadering de enige inspreekster, mevrouw Dasja Abresch die empathie aan de dag legde met mensen in ontstellende nood en zich daarom uitsprak voor de opvang in Steenbergen van vluchtelingen bedreigd met seksueel geweld.
Voor zover ons bekend hebben noch de burgemeester noch de politie daar verder iets die avond of later tegen ondernomen.
Ook bij haar is een steen door een ruit van haar woning gegooid.

Afgelopen weekend is in Noord-Holland een terreuraanslag gepleegd waarbij een vuurwerkbom naar vluchtelingenkinderen is gegooid.

Dit is waar jarenlang opjutten van het lowlife in dit land door de media, het vergoeilijken en een platform geven aan wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars, het meeliften van politici op de bruine tsunami toe begint te leiden.
Dit is ook waar toe het leidt als een premier zich druk maakt over Sesamstraat in plaats van moreel leiderschap te tonen.
Maar wat wil je met een premier van een partij die in bruine ranzigheid de evenknie is van terreurbeweging PVV.