Wilders’ verzet in Aalburg: burgemeester en politici bedreigd met moord

De burgemeester van de gemeente Aalburg heeft aangifte gedaan vanwege ernstige bedreigingen aan het adres van hemzelf en een aantal leden van politieke partijen:

In een anonieme brief die vanmorgen bij de regionale omroep in Brabant is bezorgd, worden de burgemeester van de gemeente Aalburg en leden van politieke partijen ernstig bedreigd. De burgemeester heeft aangifte gedaan.

De brief is gemaakt door iemand die het niet eens is met een mogelijke vluchtelingenopvang in Aalburg. In de brief wordt verwezen naar twee incidenten van vorige week.

Bron

Dit is de tweede keer.

Het zoeken is nu naar een zich hoogleraar noemende charlatan die het bedreigen en terroriseren van mensen die iets genuanceerder denken over vluchtelingen dan de eerste de beste door verkrachting geobsedeerde PVV-hufter kan duiden als zijnde een oud volkschgebruik.

Laat duidelijk zijn: voor het nog steeds toenemende geweld van de kant van extreem rechts is niet alleen de aan Kim Holland’s porno verslaafde en Donald Duck-plaatjes kijkende en door de Horowitz-sekte gesubsidieerde wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders verantwoordelijk.
Ook beperkt de verantwoordelijkheid voor de terreur zich niet tot diens Vlaamse medestander Filip Dewinter die onlangs opjutte tot geweld tegen ambtenaren en politici.

Medeverantwoordelijk zijn bijvoorbeeld ook degenen die afgelopen zaterdag in Spijkenisse opdracht gaven tot en die de arrestaties uitvoerden van niet de tot geweld aanzettende Geert Wilders maar van de moedige vrouwen die onder de leuze ‘Wilders racist, geen feminist.’
Ook ministers als Jet Bussemaker met haar xenofobe prietpraat dat niks anders dan een misdadige stigmatisering van vluchtelingen is en Lodewijk Asscher die op zijn manier al precies weet wat er aan de hand was in Keulen, dragen de volle verantwoordelijkheid voor het geweld.
Moet ik nog iets zeggen over de redactie van bijvoorbeeld ‘Nieuwsuur’ waar de eerder genoemde Bussemaker haar ‘meninkje’ als zijnde Regeringsbeleid mocht ventileren in het gezelschap van een SS-verheerlijkster?