Wilders’ verzet: dode varkens op lokatie voorgenomen AZC Lunteren

Nadat gisteren onder de bezielende ‘Führung’ van de in Duitsland woonachtige handelaar in hier verboden wapens Ed der Schweinekopf een handvol van de PEGIDA-vrienden van Jeroen Wollaars in Ede bij elkaar kwamen en genoemde der Schweinekopf nog werd opgepakt wegens het provocerend rondlopen met een muts die gelijkenis toont met zijn tronie, hebben de Nazi’s later in de gemeente Ede wederom hun voorliefde voor varkens geëtaleerd.

Bij recreatiecentrum de Goudsberg, een voorgenomen lokatie voor een AZC in de gemeente, zijn twee dode varkens aangetroffen.
Burgemeester Cees van der Knaap, die eerder overigens capituleerde voor de zwijnenvereerders van PEGIDA en DTG door een tegendemonstratie onder de leuze ‘Vluchtelingen welkom’ te verbieden, zegt er dit over:

,,Dit is een grove manier om je mening te uiten.”

Bron

Een mening huh? De burgemeester maakt zoals velen een cruciale fout. Fascisme en racisme zijn geen meningen. Het zijn misdaden en het wordt nu echt hoog tijd om in plaats van als een slappe zak iedere keer maar weer te capituleren voor dat geteisem, ze keihard aan te pakken en te behandelen overeenkomstig hetgeen ze zijn: misdadigers.

Even terzijde maar wel de moeite waard denk ik om te vermelden.
De Goudsberg is de plek waar de voorgangers van Wilders cs. bij elkaar kwamen in de periode Juni 1936 – Juni 1940 om de zogeheten Hagespraken aan te horen van hun voorman Anton Mussert.
Dus dat uitgerekend op die plek vluchtelingen worden opgevangen als teken van beschaving, van gastvrijheid en liefde jegens medemensen wordt hopelijk door Ed der Schweinekopf en zijn aso-aanhang ervaren als een klap in hun varkenstronies.