Weer brandstichting bij opvang vluchtelingen in Duitsland en de pvv-volgelingen juichen

Gisteren hebben laffe xenofobe racistische onverlaten wederom brandgesticht bij een vluchtelingenopvang. De zoveelste racistische aanslag. En dat mag benadrukt worden en niet verzacht door te spreken van een vermoeden.

In het plaatsje Remchingen (Baden-Württemberg) ging vandaag een leegstaande vakantiewoning, waar volgend jaar migranten zouden worden opgevangen, in vlammen op. In de nacht van donderdag op vrijdag werd in Rechertshofen ook al brand gesticht bij twee ingangen van een toekomstige vluchtelingenopvang.

Dat meldt Die Zeit. Politieonderzoek wees uit dat de brand opzettelijk is aangestoken. Vanochtend brak in Waldaschaff, gelegen vlakbij Frankfurt, ook brand uit in een papiercontainer, die in de garage van een vluchtelingenopvang stond.

In het Saksische Böhlen werd een huis waar asielzoekers wonen meerdere malen beschoten. Elders werd een gepland vluchtelingenverblijf beklad met graffiti. Er werden varkenskoppen en ingewanden afgebeeld, wat doet vermoeden dat er racistische motieven in het spel waren.

(lees verder bij de bron)

In Nederland was de reactie onder PVV volgelingen natuurlijk niet één van walging. Natuurlijk niet.