Wanneer wordt de Nationale Politie opgeheven?

Vorige week schreef ik over de dorpsgek van Tynaarlo die – de aanduiding impliceert het al – ze niet allemaal op een rijtje heeft en van mening is dat die ‘stinkend rijke vluchtelingen met hun ei-foons en stapels euro’s en dollars op zak’ en aanspoelen op de stranden van Griekenland eerst maar op eigen kosten in een hotel moeten gaan slapen.
Nou zou je kunnen denken ‘ach, dat is een enkeling uit het openbaar bestuur die weliswaar stuitend kwaadaardig is maar verder niet spoort’, maar het is geloof ik toch echt de norm bij de overheid: grenzeloos kwaadaardige domheid.

Vorig jaar namelijk, tijdens de intocht van Sinterklaas in Gouda – u weet wel: dat ‘kinderfeest’ dat door dat POWNed van kindervriend Jan Roos alsook de rest van het rioolrechtse riool middels onder andere laster en leugens zo te vuur en te zwaard ‘(of moet ik zeggen: machete) verdedigd’ werd – was de gewapende tak van de PVV (die wanneer zij niet op straat is haar tijd verdoet met het uitschelden bij de koffieautomaat van moslims en het fantaseren over hoe ze een verschrikkelijke dood zouden moeten sterven) volgens dit bericht alert op mensen met ‘een links georiënteerd uiterlijk’ alsook een ‘negroïde uiterlijk.’
Je bek valt van verbazing en sprakeloosheid open bij zoveel vunzige stupiditeit. Moet ik er een Godwin bijhalen over haakneuzen? Is dit ‘negroïde en links georiënteerd uiterlijk’-gedoe op één of andere manier een uitvloeisel van Asschers schedelmeetbeleid?

Er past maar één reactie op: Compleet geschift! Correctie: daar past nog een reactie op en wel dat die gewapende tak van de PVV maar beter heel snel opgeheven kan worden. Het bestaan ervan bezorgt mens en maatschappij meer ellende dan dat het goed doet. Getuige ook dit flimpje gemaakt door en gaande over een moedige Somalische die zich de terreur van de fascistische Nederlandse overheid niet zonder slag of stoot laat welgevallen.