VVD en CDA hebben campagnekas nog niet op orde en ze wilden wel het land besturen?

VVD en CDA kampen met een groot tekort in de campagnekas. De twee partijen hebben veel minder in kas dan zij bij de vorige verkiezingen hebben uitgegeven.    (NU.nl)

Hoe bestaat het dat de twee partijen die zoveel verantwoording hadden in deze moeilijke tijden, hun eigen zaken niet op orde hebben? Hoe kan het dat er stemmers zijn die vinden dat het beleid van die land in prima handen is van deze partijen? Omdat er altijd de leugen wordt verspreid door ze dat links zo kwistig met geld is, terwijl dat niet zo is!

Wanneer gaan stemmers eens nadenken? Wanneer gaan ze niet alleen naar mooie praatjes luisteren, maar ook eens wat lezen en nadenken? Dan zullen ze zo door die luchtballonnen van VVD en CDA heen prikken.

Ow en let even op wat de VVD vindt van weinig in kas, dat groeit wel weer aan, want ze hebben betrokken leden. Ja zo gaan ze ook om met de begroting, er is niet genoeg, maar er zijn altijd wel mensen die nog wat in kunnen leveren (en voor de VVD zijn dat dan altijd de mensen die al niks hebben, want die hebben geen invloed en stemmen toch al niet op de VVD).