VS evenknie Wilders blijkt massamoordapologeet

trumpismimagesDonald Trump, de factfree brallende vastgoedmagnaat en evenknie van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders waar het gaat om minachting jegens mensenlevens, heeft tijdens zijn campagne in South Carolina massamoord goed gepraat. Eerder vond Trump al dat families van mensen die verdacht worden van terrorisme – en hij bedoelt dan steevast net als Wilders moslims, aangezien roomblanke westerlingen zich nooit schuldig aan maken aan terrorisme – gestraft zouden moeten worden: guilty by association.

Trump op verkiezingscampagne in South Carolina:

“They were having terrorism problems just like we do. And he caught 50 terrorists who did tremendous damage and killed many people. And he took the 50 terrorists, and he took 50 men, and he dipped 50 bullets in pig’s blood.”

Bron

Het gaat hier over de bevelhebber van de Amerikaanse troepen in Europa tijdens de Eerste Wereldoorlog, generaal John J. Pershing die in de periode 1909-1913 commandant was van een garnizoen op het door voornamelijk moslims bewoonde Filipijnse eiland Mindanao. Maar het verhaaltje dat Trump zijn potentiële kiezers voorhield is hoogst twijfelachtig. Volgens deze website is er niets waaruit blijkt dat Pershing inderdaad een bevel tot massamoord heeft gegeven en daadwerkelijk betrokken was bij de uitvoering ervan.

Wat Trump echter opdiste, die trouwens meteen van de gelegenheid gebruik maakte de martelpraktijken van het waterboarden nog maar eens goed te praten, laat zien hoe simpele, vooral mens-verachtende en immorele ‘oplossingen’ voor complexe vraagstukken een welhaast onweerstaanbare aantrekkingskracht lijken te hebben op hedendaagse leiders en leiders in spe.
De voorbeelden dicht bij huis stapelen zich huizenhoog op, alleen al de laatste paar weken:

  • Ahmed Marcouch, de PvdA-brulboei die zo ongeveer een complete godsdienst wil verbieden of althans een hele stroming ervan.
  • Net als ‘Halbe Zijlstra van de PVV met leden’ die er gisteren eveneens over begon te mekkeren in een voormalige verzetskrant die verworden is tot een podium voor rechtsextremisten en fascisten.
  • Diederik Samsom met zijn verschrikkelijk immorele plannetje tot massadeportatie van mensen
  • Werkgevers-labbekak Hans de Boer van het VNO-NCW met zijn ‘Selektion auf der Rampe.’
  • Malik Azmani van de ‘PVV met leden’ die het liefst een hek van 65000 kilometer om Europa wil.
  • Bommen op Syrië gooien waar regering en parlement zich nu schuldig aan maken.
  • En uiteraard den Leider der ‘piemel’-roepers zelve met zijn gekrijs over hekken, kopvoddentax, in de knieën schieten en noem het maar op.

Voor elke scheet moet je tegenwoordig een opleiding volgen en een examen afleggen maar elke schurftige randdebiel kan politicus worden en dan de meest immorele en verschrikkelijke dingen zeggen en aanrichten.