Vooraanstaande rechtse complothoaxer noemt QAnon ‘volslagen onzin’

Michael Flynn, Trump’s voormalige veiligheidsadviseur, heeft de QAnon-samenzweringstheorie ‘volslagen onzin’ (total nonsense) genoemd. Opmerkelijk, want tot voor kort was Flynn één van de meest vooraanstaande QAnon-propagandisten.

Volgens Flynn is QAnon een “desinformatiecampagne” van de CIA en ‘links’, die blijkbaar regelmatig samenwerken om ‘conservatieven’ in diskrediet te brengen. Flynn’s uitspraken werden onthuld door de Lin Wood, óók knettergek en óók een bondgenoot van Trump, zij het niet meer van Flynn.

Volgens de aanhangers van QAnon wordt de wereld geregeerd door een geheime kabaal van bloeddrinkende pedofiele Satanisten. Totaal getikt, natuurlijk, maar de beweging heeft miljoenen aanhangers, met name in de VS. Onder de fascisten die op 6 januari het Capitool in Washington bestormden, bevonden zich veel aanhangers van de QAnon-theorie. Ongevaarlijk is de beweging dus beslist niet.

Flynn en Wood leven al een tijdje op voet van oorlog met elkaar. Onderlinge herrie is in het Trumpkamp overigens aan de orde van de dag. Wood vertegenwoordigde Kyle Rittenhouse een tijdje als advocaat, maar wordt er door Rittenhouse nu van beschuldigd geen poot voor hem te hebben uitgestoken. Volgens de nieuwe extreemrechtse held heeft Wood hem opzettelijk laten rotten in de gevangenis, om zélf zo veel mogelijk poen te kunnen vangen.

Bron

De onthulling is te vinden bij The Daily Beast, maar dat artikel zit helaas achter een betaalmuur.

Uitgelichte afbeelding: https://www.joemygod.com/2021/11/flynn-caught-on-tape-calling-qanon-total-nonsense/