Vijf uur lang lullen met een racist

Kunt u zich dat voorstellen? Leuteren over het blanke ras, het zwarte ras, superieur, inferieur, islamisering, het joodse vraagstuk. Ik krijg er een, mag ik dat zeggen?, ‘Wannseekonferenz’-gevoel bij. Ik zou een beetje misselijk worden. Maar Baudet kan dat. En hij ziet er kerngezond uit. Blakend van zelfvertrouwen. Trots politicus van het jaar. Het zal toch niet dat Baudet er racistische ideeën op nahoudt? Ik kan me dat niet voorstellen. Nee, Baudet is een man van staal die moeiteloos mensen met allerlei meningen te woord staat. Ja vast. Vijf uur lang lullen met een racist zonder ziek te worden. Zonder je, met een misselijk gevoel, te excuseren en te vertrekken. Ik geef je het te doen. Ik kan dat niet opbrengen. Baudet wel. Want Baudet heeft superieur DNA.