Verdere versplintering fascisten: fantastisch

img_20161203_200833_processedMet de toetreding van Metro-scribent en allround onbehoorlijke klootzak Jan Dijkgraaf tot de Nederlandse politiek is er nu al behoorlijk wat keus voor de extreem-rechtse medemens.

Van Blonde Geert voor de traditionele nazi-liefhebber, via Tjerrie voor de meer klassiek geïnteresseerde Caligula-fan en Sjaak Monaas voor de doorgewinterde hypocriet, tot Jantje “dronken domoor” Roos, was het natuurlijk al dringen op de achterlijk rechtse flank (waar na Mark Rutte’s genante optreden op de ALDE-bijeenkomst in Warschau ook de VVD voorgoed bij aan mag sluiten, maar dat terzijde.) Nu ook Jan Dijkgraaf mee mag doen, die niet alleen te lui is om zijn eigen partijnaam te verzinnen, maar ook ongegeneerd gebruik denkt te mogen maken van het GeenPeil email-bestand, lijkt het bijna alsof élke idioot een partijtje voor de haat mag oprichten.

Daarom pleit ik ervoor dat ook schedelmeter Joost een partij opricht (NieuwRealisme? ZeZijnNouEenmaalDomEnLui?) Ook moet Ebru maar zelf aan de bak, in plaats van zich in te slijmen bij Dijkgraaf: Eén waardeloze columnist per fascistische partij lijkt me ruim voldoende.

Duk kan aan de slag voor de oprichting van de Boze Witte 50+ Partij, die echter onder geen beding het predikaat ‘rechts’ opgespeld mag krijgen, anders gaat Wierd huilen.

De ‘heren’ die de Nederlandse internetriolen waar Krapuul uit overwegingen van goede smaak nooit naar linkt uitbaten mogen uiteraard ook niet ontbreken: ik noem een Burema, een Brussen, een Schut, een Nijman.

En laten we ook de dames haatzaaienden niet vergeten: Nanninga en Voet mogen ook wel ieder een clubje oprichten waarmee ze hun selectieve verontwaardiging met betrekking tot andermans gedragingen en uitspraken naar de politieke arena kunnen verleggen: het móet toch welhaast tot hen zijn doorgedrongen dat hen daarbuiten nog slechts meewarig hoofdschudden rest.

Als dan ook Kusters eens een keertje de luie reet van zijn kunstlederen sofa verheft om in de landelijke politiek een poging te wagen (een eerlijke neonazi zou bijna een verademing zijn tussen al dit hypocriete tuig) dan is er wat mij betreft eindelijk voor elke extreem-rechtse idioot een eigen politieke stroming.

Dat ze elkaar de vernieling in mogen helpen. Of zichzelf, in casu Roos.