Ventje Engelbart heeft weinig kaas gegeten van het leven

Ventje Engelbart mag op de dagelijkse bloedkrijser met regelmaat zijn haat naar alles wat niet past in zijn wereldbeeld uit kakken.
Gespeend van enige kennis bralt hij in zijn stukkies de grootst mogelijke onzin uit en spekt dit aan met allerlei schofferingen aan het adres van mensen die niet in zijn wereldbeeld passen.
Hij past daarmee uitstekend in het legertje rechts-idioten van Joshua Livestro.

Als hij van repliek wordt gediend gaat het ventje janken dat hij bedreigd wordt.


Gejank dat bij meerdere dagelijkse bloedkrijser en jalta stukkies schrijvers voorkomt. Er zijn er zelfs die naar de politie rennen.
De Groningers veegden daar natuurlijk de vloer mee aan

Gisteren las ventje Engelbart het hetzeberichtje van de Telegraf en dat deed hem meteen in de pen klimmen.
Niets aan de hand met het PGB. Slechts een handjevol marxistische beroepswerkeloze dreigtwitterraars die heisa om niets maken.

Ondanks klein groepje linkse dreigtwitteraars- er is helemaal niks mis met het PGB – De Dagelijkse Standaard 2

Volgens ventje Engelbart kan dat hele PGB verdwijnen. Als PGB-houders kunnen twitteren kunnen ze ook werken. Luie honden zijn het.
Ondanks klein groepje linkse dreigtwitteraars- er is helemaal niks mis met het PGB – De Dagelijkse Standaard
Ventje Engelbart heeft waarschijnlijk niemand in zijn omgeving die afhankelijk is van een PGB, anders is zijn ronduit schofferend en stompzinnig geblaat niet te begrijpen.  Ik wens ventje Engelbart een goede gezondheid, gezonde ouders en kinderen toe, want als hij principieel is wijst hij wanneer hij en zijn familie ooit aanspraak moeten maken op een PGB dit met de woorden “hup aan het werk” natuurlijk resoluut van de hand .