Teken ook in voor het boek met het levensverhaal van Doorbraak-columniste Lili Irani

Lili irani
“Een ster in de spiegel” heet het boek dat Doorbraak-columniste Lili Irani heeft geschreven over haar eigen leven. Ze vertelt daarin hoe ze opgroeide in Iran, een land dat gebukt gaat onder religieus fundamentalisme, en hoe ze na huwelijksmigratie zonder verblijfsrecht moest zien te overleven in Nederland. Teken nu voor haar boek in, en help zo de uitgave ervan mogelijk te maken.

Irani spreekt zich in haar columns en haar boek openlijk en moedig uit tegen de onderdrukking van vrouwen, werklozen en andere armen, en tegen de maatschappelijke uitsluiting van mensen zonder verblijfsrecht. Doorbraak steunt haar initiatief om met de uitgave van “Een ster in de spiegel” de stem te laten horen van een strijdbare en levenslustige vrouw die in haar leven te hoop is gelopen tegen de macht van mannen, van haar vader en haar echtgenoot tot en met religieuze leiders en overheidsbureaucraten.

Om de uitgave van het boek mogelijk te maken is uitgeverij Amrit begonnen met een intekenactie. Het is de bedoeling om minimaal 300 mensen te vinden die bereid zijn om vooraf in te tekenen voor de aanschaf van het boek. De verkoopprijs van het 305 pagina’s tellende boek bedraagt straks 15 euro, maar bij voorinteking kost het slechts 10 euro, exclusief de verzendkosten van 3,25 euro.

Maak publicatie van “Een ster in de spiegel” mede mogelijk en bestel nu een of meerdere exemplaren van het boek. Je kunt intekenen door een email te sturen naar uitgeverij Amrit, info@amcon.nl, met vermelding van je naam, adres en hoeveelheid exemplaren.


Verscheen eerder bij doorbraak.eu. Auteur: Harry Westerink.