SS-verheerlijker Flip Dewinter: wapenbezit moet mogen

Afgelopen week hebben we hier bericht over een SA versie 2.0 in wording alsook over het feit dat Den Lijder (die naar eigen zeggen geen fuck geeft om wat honderdduizenden Nederlanders voelen) voornemens is mensen op een marktplein te gaan bewapenen met een of andere spray waarvan zogezegd onze Lieve Heer mag weten wat aan chemische troep in zit en dus met alle gevaren van dien.
Gidi Marksuzower die naar eigen zeggen wenste dat ‘linkse joden in een koud donker bos werden achtergelaten,’ ex-woordvoerder van de witte fosfor op woonwijken gooiende ‘genocidale sekte waartoe ook oorlogsmisdadiger Netanyahu behoort en die thans voor de tweedekans-nazi’s in de Eerste Kamer zit, is ooit opgepakt geweest wegens het overtreden van de bepalingen op het bezit van wapens.

Vandaag bereikte ons een beetje verlaat het bericht dat SS-verheerlijker Flip Dewinter een proces-verbaal blijkt te hebben gekregen wegens verboden wapenbezit.
De aanbidder van de bendes die ooit massaal moordend en brandschattend door Europa trokken zou op een Nieuwjaarsbijeenkomst een pleidooi hebben gehouden voor het legaliseren van het bezit van ‘pepperspray’ en zou deze wapens ook hebben willen uitdelen op die betreffende bijeenkomst.
Uiteindelijk besloot de tweedekans-nazi uit het buurland waarvan de politie van Rotterdam overigens heel trots was dat ze hem onlangs mochten escorteren als Veeeee Aaaaaaaaaaaaaiiiiiiii Peeeeeeeeeee, één flesje met het spul ‘symbolisch’ te overhandigen aan Anke Vandermeersch, eveneens tweede-kans nazi en partijgenote van Dewinter.

Flip Dewinter was in elk geval tot voor kort een graag geziene gast in programma’s op de Nederlandse televisie ter facilitering van het fascisme zoals de talkshow van Jeroen Pauw.
Tevens heeft deze SS-verheerlijker onlangs niet alleen een pleidooi gehouden voor het bezit van tot nu toe verboden wapens, ook sprak hij zich uit voor het invoeren van de jodenster voor de hedendaagse joden zijnde islamitische medeburgers.
Daarnaast riep hij naar aanleiding van het fascistische geweld in Geldermalsen op tot nog meer geweld tegen ambtenaren en politici.
Het wachten is nu op een inreisverbod voor deze tot terrorisme en andere vormen van geweld aanzettende haatprediker alsook op een ondubbelzinnige reactie in afkeurende zin omtrent de daden en uitspraken van Dewinter van de zijde van Lodewijk Asscher.
De laatste is er immers als de kippen bij wanneer hij zijn ´verontwaardiging´ kan etaleren over het een of ander.
En wij wachten en wij wachten en wij wachten…..