Solliciteer bij Geerd!

Geert Wilders zoekt nieuw talent! Of zeg maar gewoon talent. Of zeg maar gewoon mensen die helemaal, maar dan ook he-le-maal vastgelopen zijn in hun leven, werkelijk overal uitgekotst zijn en daar de islam graag de schuld van willen geven, want waarom zou je anders de rest van je leven gebrandmerkt als PVV’er door willen brengen:

Schiet u ’s nachts wakker van dromen over huizen met ingegooide ruiten en mannen met petjes en fakkels ervoor en heeft u spijt dat de droom afgelopen is, krijgt u een warm gevoel bij het idee van rassenrellen waar geen negatieve werking vanuit hoeft te gaan, rukt u graag hoofddoeken af waar geen belasting op betaald is, trapt u graag in doodsnood gevluchte oorlogsslachtoffers de goot in, dan is de PVV iets voor u.

Omdat dit harde eisen zijn, wil de PVV een strafblad, een IQ onder de 75, een CV van minder dan een half A4-tje of wat losse handjes best door de vingers zien, zolang u maar kunt garanderen dat een en ander niet aan het licht komt. Grote talenten als een Erik Lucassen of James Sharpe zijn op die manier namelijk eerder verloren gegaan. Hoe Dion Graus desondanks zijn positie heeft weten te handhaven is overigens niet bekend.

Maar stuurt u vandaag nog een mail aan Geerd! Voor de zuivere, onversneden islamhaat in de Kamer hebben wij immers PVV-ers nodig, niet van die achterkamerxenofoben als bij de VVD!