Smerige hetze van AZC-Alert Den Bosch

Screenshot AZCalert denboschEerder deze week berichtten wij al over het xenofobe Bossche volkje dat Syrische vluchtelingen,-christelijke Eritrese vluchtelingen mochten wel meelopen-, uitsloten van de lichtjestocht. Maar daar bleef het niet bij.
De lokale tak van de pvv propagandagroep AZC-Alert vond het nodig om de wel aanwezige vluchtelingen door het slijk te halen. Zij verspreidden op Facebook de leugen dat er onder de wel aanwezige vluchtelingen zakkenrollers zaten.

De journalist Eric Alink overweegt om een juridische procedure tegen AZC-Alert Den Bosch aan te spannen.

De Bosschenaar heeft de indruk dat de lokale tak van dit landelijke burgerplatform mensen ‘stelselmatig misleidt’ en ‘ophitst’. “Vrijheid van meningsuiting is een kostbaar goed, maar dit gaat alle perken te buiten” aldus Alink, die op persoonlijke titel handelt.

(bron)

De door pvv hulpje Anita Hendriks opgerichte koepel Azc-Alert staat zoals uit onderstaande tweet blijkt volledig achter de valse beweringen van de Bossche tak.


Ja, ja de waarheid!!

Tijdens de lichtjesprocessie is niemand betrapt, aangesproken of om legitimatie gevraagd vanwege zakkenrollen. Dat meldt de gemeente Den Bosch, verantwoordelijk voor stadstoezicht, desgevraagd.

(bron)

Ondanks deze verklaring blijft AZC-alert Den Bosch volharden

“Medewerkers van het team Den Bosch hebben dit met eigen ogen geconstateerd.”

Vals beschuldigen en het zaaien van haat. Core business van de vazallen van de pvv dat, zoals onderstaande oprispingen van het darmkanaal weer laten zien, in vruchtbare aarde valt bij het volk dat hen volgt.

azc alert den bosch (klik op afb. voor groter formaat)

Die juridische procedure moet maar gestart worden…