Schut vindt aangifte tegen Faber nep en de aangever een aandachtshoer

screenshot-twitter com 2015-12-12 12-31-30 FaberGisteren heeft Toine van Bergen tegen de Gelderse PVV-leidster en -senator Marjolein Faber, vanwege haar uitspraak op twitter, aangifte gedaan.

Haat zaaien tegen vluchtelingen is wat Van Bergen haar verwijt en dat terwijl de kinderen op grond van VN-verdragen verplicht naar school moeten.

Toine van Bergen heeft een punt en laat de rechtelijke macht maar beslissen of Faber, die dezelfde dag de trom sloeg vanwege de geslaagde #kominverzet actie waardoor een totaal onschuldige kookavond met gevluchte Syrische vrouwen werd afgelast, over de grens is gegaan.

Op twitter werd er natuurlijk door al dan niet in de kast zittende pvv-volgelingen in alle toonaarden geprotesteerd en op de man gespeeld.

In de ogen van de in de schimmige rechtermarge opererende Bart Schut is het een “nep aangifte” van een “aandachtshoer”.
screenshot-twitter com 2015-12-12 12-34-39 bart schut
Dezelfde Bart Schut, die bij een klein beetje verbaal geweld van de oprichter Krapuul direct naar het politiebureau rende.
8 juli 2014 Bart Schut Vorige week aangifte gedaan tegen laffe bedreiger @jvdheuvel67. Politie neemt zaak serieus en professioneel op, waarvoor hulde.-

Mogen wij dat op zijn zachtst gezegd hypocriet noemen?