Ronny Naftaniel: Breivik-lover aanwinst voor debat, posters gruweldaden heilstaat Israël niet

Als Israëlische politici oproepen tot genocide op het Palestijnse volk is er niks aan de hand wat betreft Ronny Naftaniel, voormalig directeur van de propaganda-compagnie van Israël in Nederland CIDI.
Want daarover hoor je hem namelijk niet.
Als Israël alleen al afgelopen zomer ruim tweeduizend burgers aan gort bombardeert (waaronder meer dan vijfhonderd kinderen), genocide plus tal van andere oorlogsmisdaden pleegt en verder de wederopbouw van Gaza op alle mogelijke manieren saboteert zodat de nog levende burgers een horror winter door moeten is er niks aan de hand en hoor je hem evenmin.
Als Leon de Winter, die vorig jaar zo gloedvol in een nazi-krant diezelfde oorlogsmisdaden goedpraatte, oproept tot het uitroeien van de Palestijnen en Kees van der Staaij er hartelijk en instemmend om moet lachen hoor je hem ook niet.
Wanneer een fascist en Breivik-lover wordt doodgereden, treurt Naftaniel omdat de dood van dat misbaksel een verlies zou zijn.

2013-08-21 Naftaniel tweet Frikschoten

Maar o wee wanneer de heilstaat van onze Ronny een spiegel wordt voorgehouden , de wereld de gruweldaden die het pleegt wel móet aanschouwen en wegkijken onmogelijk is geworden. Dan is de wereld te klein:

2015-06-09 Netanyahu vampier

Ooit zullen de zionistische oorlogsmisdadigers – die pas echt antisemieten zijn – een keer voor het gerecht komen, evenals degenen die hen op allerlei mogelijke manieren gesteund hebben.
Dat is wat ik hoop en voor het zo ver is, worden er wat mij betreft nog veel grotere posters op elk plein en op elke muur opgehangen opdat de wereld weet wat de hedendaagse equivalenten van Hitler’s nazis met steun van hun Nederlandse apologeten aanrichten.
En telkens wanneer Naftaniel in opperste en o zo misplaatste verontwaardiging zijn waffel opentrekt, zullen wij de wereld laten weten waar die meneer werkelijk voor staat, wie zijn vrienden zijn en wat ze aanrichten.
Dat is namelijk goed voor het debat.