Revolutionaire ontdekking Volkskrant: er wordt een nieuwe onderklasse in Nederland gecreëerd!

De Volkskrant berichtte gisteren dat – naast de alom bekende traditionele kastenindeling van autochtonen en allochtonen waar we zo gewend en aan gebonden zijn in Nederland – er een nieuwe onderklasse in wording lijkt te zijn die helemaal onderaan de sociaal-maatschappelijke ladder komt te staan: die van de vluchtelingen.

Tot nog toe vormden de allochtonen de traditionele onderklasse die afgehouden werd van ministeriële en staatssecretariële posten en andere belangrijke functies die enkel “slegs vir blankes” autochtonen waren gereserveerd. Het betreft hier een structureel maatschappelijk probleem dat door de bovenklasse nog altijd wordt gedirigeerd en gecontroleerd.

Daarnaast is de traditionele discriminatie van allochtonen op afkomst en etniciteit bij sollicitaties en in het bedrijfsleven reeds overal een bekend feit. Daar krijgen allochtone ondernemers vaak ook via mindere kwaliteit van geleverde producten mee te maken. De criminaliteitsstatistieken vertonen een zeer vertekend beeld, omdat de witte-boordcriminelen en de staatsmaffia van het soort Fret T. en consorten daar buiten worden gelaten. Op die manier wordt nog steeds de hetze tegen de sociale onderklasse van de allochtonen stelselmatig en geprogrammeerd opgebouwd.

Maar gelukkig kan uit het bericht van de Volkskrant dus de opluchtende conclusie worden getrokken dat er een nieuwe onderklasse in ons land in wording is die de zwaarste klappen gaat opvangen en helemaal onderaan aan de maatschappelijke ladder mag beginnen, wederom stelselmatig en geprogrammeerd. Het establishment zorgt er wel weer voor dat vluchtelingen steevast onderaan gaan belanden.

Daarom is het altijd goed om orde op zaken te stellen. Dan kent iedereen in onze kastenmaatschappij zijn conjunctureel toegewezen plaats.