Reactie: op zoek naar een nieuwe partij voor 18 maart

Zolang niemand een partij begint à la Syriza Kneuterlandse stijl kun je lang wachten op veranderingen.

We hebben nu 2 linksige partijen, de SP en de PvdD. Als je die geen stok geeft om mee te slaan in de 1e Kamer krijgt de VVD  alles voor elkaar. En dat kost letterlijk mensenlevens. Het is tekenend dat juist nu de VVD heel graag die 1e Kamer weg wil hebben. M.a.w. we hebben ze bij de ballen. Maar dan moet je wel NU een keer gaan stemmen.

Als we die plannen kunnen nu kunnen dwarsbomen en dus de VVD in het nauw komt gebeuren er een aantal dingen:

1. Je behoedt dit land voor heel veel ellende. Ellende die NU SPEELT en niet in een of andere fantasiewereld waar wij hier ook een Syriza partij hebben en alles volkomen 180 graden gedraaid is.

2. De VVD gaat nog meer laten zien hoe ON-democratisch ze zijn.  Want ze gaan dan gewoon het hele zaakje proberen door te drukken. Daar zijn ze wat betreft die zorgplannen van Schippers ook al mee bezig. De VVD staat al te boek in gans het land als corrupt en nu dan ook zeer ondemocratisch.

3. Het kabinet zal dan vallen want de stank is onhoudbaar. De rot zit er dan helemaal in.

4. Dan komen er herverkiezingen.

5. Dan zal men helaas nog wel een keer gaan voor D66, VVD, PVV en die gristengriezels. Vanwege jihadistenopmerkingen en zogenaamde economische opleving en een zogenaamde linkse PVDA.

6. Dan gaat het masker voor Nederland helemaal af wat betreft rechtse wandaden.

7. Een volksopstand en een eigen Syriza-partij in de maak omdat men nu ook hier wakker zal worden.

In Kneuterland moet men eerst voelen en dan pas nadenken.

Ik denk dus dat je juist nu het ijzer heet is het moet smeden. Stem in ieder geval. Al was het maar om de VVD volkomen te ontmaskeren en nu direct mensenlevens te redden van die genocidewetten van Schippers en het gruwelduo Opstelten/Teeven.

Kneuter ze allemaal en droom lekker over een fantasiewereld waar we ook een Syrizapartij hebben. Dat is nu niet het geval en dat zit er voorlopig ook niet in.