Politie Vrouwenpolder treedt krachtig op tegen seks en naaktheid

VROUWENPOLDER – Twee grote controleacties in het duingebied bij het naaktstrand bij Oranjezon in Vrouwenpolder hebben deze zomer 68 boetes opgeleverd. Dat zijn er meer dan in vorige jaren, zegt burgemeester Rob van der Zwaag. De controles in het gebied worden uitgevoerd omdat de duinen bekend staan als plaats om seks te hebben

Seks! En dan nog náákt ook natuurlijk! Het moet niet gekker worden. Het leven op het strand wordt steeds ingewikkelder. Naakt mag niet overal, maar als kleding als boerkini geclassificeerd kan worden mag dat eigenlijk ook weer niet, èn handjes boven de handdoek houden hè? Niet van dat gefrunnik aan elkaar.

De boetes konden niet meteen betaald worden, zegt Van der Zwaag. De bekeuringen worden naar het thuisadres gestuurd, als extra ‘straf’, omdat veel mensen niet willen dat het thuisfront weet dat ze naakt in de duinen waren.

De politie te Vrouwenpolder vindt het blijkbaar, zo te lezen met goedkeuring van burgemeester Van der Zwaag, naast die van ordehandhaving ook haar taak om zelf een extra straf erbij te verzinnen, en als het even kan het leven van deze naaktterroristen eens goed te verzieken.

Kunnen de burgemeester en het politiekorps van Vrouwenpolder op een spoedcursus Rechtsstaat gestuurd worden, over scheiding der machten en zo?

Bron: PZC