Pegida kiest het hazepad

Een mooie overwinning in Rotterdam:de aangekondigde actie van de naziknokploeg Pegida bij de Rotterdamse Laleli moskee is op een sof uitgelopen. De bus met circa 20 nazi’s maakte rechtsomkeert toen bleek dat zich bij de moskee  honderden tegenbetogers hadden verzameld.

Pegida wilde bij de moskee een barbecue houden en een varken roosteren, want varkensvlees werkt op moslims als kryptoniet op Superman. Zoiets.

Rotterdam was de enige stad waar de actie was toegestaan. In Gouda, Utrecht, Den Haag en Arnhem was de actie door de burgemeester verboden, maar de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb (nestbevuiler en collaborateur) stond de actie toe. Dezelfde Aboutaleb die een anti-zwarte piet-betoging verbood en de tóch aanwezige activisten in elkaar liet slaan door de politie.

Toen duidelijk werd dat er een groot aantal tegenbetogers aanwezig was en de politie niet kon garanderen dat alles vreedzaam zou verlopen (wat ze natuurlijk per definitie niet kan) kozen de nazi’s eieren voor hun geld en maakten rechtsomkeert.

https://www.youtube.com/watch?v=T7MgDVOoCNo

Bij de moskee leidde dat uiteraard tot vreugdetaferelen:


Uiteraard waren op de rechtervleugel de druiven zuur:


Hulde aan alle betrokkenen, met name de mensen die zich bij de moskee verzameld hadden. Jullie hebben aangetoond hoe je extreemrechts effectief bestrijdt: door de confrontatie aan te gaan en geen millimeter te wijken.